ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΑ ΜΠΟΥΤΑ ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ: Η ΑΓΡΟΤΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

THIBES-MLOKA_(1)

 

Γράφει ο Αντίοχος

Δυσάρεστη έκπληξη ήταν για τους πάσης φύσεως κομμουνιστές –της φυλλάδας των Ιών και του ξεπεσμένου αγροτοπατέρα Μπούτα- η υποδοχή που είχε στο μπλόκο των Θηβών κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Δείτε τις αντιδράσεις τους:

«Παρούσα η Χρυσή Αυγή

Η επίσημη εμφάνιση όμως της Χρυσής Αυγής την Παρασκευή, στα αγροτικά μπλόκα δίνει άλλη τροπή στα πράγματα…

Κλιμάκιό της, με τους βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη, Ευάγγελο Καρακώστα και Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, βρέθηκε στο μπλόκο των Θηβών.

Εκεί απονεμήθηκε στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Φυτικής Παραγωγής Θηβών, Ηλία Χατζηδούρο, η ελληνική σημαία, καθώς «οι Έλληνες αγρότες αυτήν την περίοδο υψώνουν περήφανα τη σημαία της αντίστασης ενάντια στην εξαθλίωση και το ξεπούλημα της πατρίδας μας» όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος Τύπου του φασιστικού μορφώματος τόνισε για ακόμη μια φορά πως η Χρυσή Αυγή στηρίζει τα μπλόκα των αγροτών, γιατί η μόνη λύση για την ελληνική οικονομία είναι η στροφή στον πρωτογενή τομέα και η επιστροφή στην εθνική παραγωγή. Με άλλα λόγια, έβαλε και επισήμως τη βούλα της.

«Αυτό αλλάζει τα πράγματα. Άλλο είναι να δεχτούμε στο τραπέζι συναδέλφους που ψήφισαν Χρυσή Αυγή κι άλλο να έχουμε επίσημη κομματική εκπροσώπηση. Είναι σαν να έρθει ο Κουτσούμπας στο μπλόκο και να σηκώσω σημαία με σφυροδρέπανο. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Οι αγρότες είναι αγρότες. Είναι οργανωμένοι στον αγώνα, όχι στα κόμματα» μας είπε για την εξέλιξη της Θήβας ο Βαγγέλης Μπούτας».

Τρεις σύντομες παρατηρήσεις:

1ον) Η ελληνική σημαία δεν έχει καμία σχέση με τη «σημαία με σφυροδρέπανο».

2ον) Είναι κωμικό το φαινόμενο, να κατηγορούν οι κομμουνιστές την Χρυσή Αυγή, ότι… κομματικοποιεί τον τιτάνιο αγώνα των αγροτών.

3ον) Και επιτέλους, ας το χωνέψουν: η εποχή τους παρήλθε, τώρα η αγωνιζόμενη αγροτιά στηρίζει την Χρυσή Αυγή! Την τελευταία ελπίδα ολόκληρου του Ελληνισμού!