Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΔΥΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ… ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ… ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΦΩΤΙΑ

propaganda5

Γράφει ο Αντίοχος

Έναν νέο «μάρτυρα- κλειδί», υποστηρίζει ότι βρήκε ο καθεστωτικός οργανισμός του Big Boss Μπόμπολα, «για να καταθέσει στοιχεία-φωτιά» για την Χρυσή Αυγή -τώρα το θυμήθηκε!

Διαβάζοντας το… συγκλονιστικό ρεπορτάζ (που φέρει τις υπογραφές των μεγάλων… ντετέκτιβ Λευτέρη Μπιντέλα και Μαρίας Ψαρά), διαπιστώνουμε ότι αποτελεί μια κουραστική επανάληψη των γνωστών τερατολογικών ψευδολογιών-συκοφαντιών, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος σχολιασμού τους.

Αλλά, για να καταλάβετε τη… βαρύτητα της μαρτυρίας, σας μεταφέρουμε το εξής χαρακτηριστικό απόσπασμα: «…Πιστεύω ότι ο Ρουπακιάς πήρε την απόφαση αυτόβουλα να το κάνει… Κατόπιν εντολής, το πήρε πάνω του».

Προφανώς, εδώ έχουμε να κάνουμε με… τρικυμία εν κρανίω των δύο… άφταστων ντετέκτιβ, προφανώς προϊόν της απελπισίας τους για την άσχημη -γι’ αυτούς και το σύστημα που υπηρετούν- έκβαση της Μεγάλης Δίκης!

(ΥΓ): Όσο γρηγορότερα συνειδητοποιήσουν την τρανή ήττα τους, τόσο πιο γρήγορα θα τους… περάσει! Αλλιώς, θα συνεχίσουν να εξευτελίζονται… αυτόβουλα και κατόπιν εντολής!