ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΛΑΣΙΤΑ ΟΠΟΥ ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

lasita_pita

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στα ασφυκτικά γεμάτα από πλήθος Εθνικιστών, γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά, η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Κινήματός μας, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, καθώς και πλήθους βουλευτών.

Ο Συναγωνιστής Ευάγγελος Μπαρμπούρης, Πρόεδρος ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ, άνοιξε τον κύκλο των ομιλιών, παρουσιάζοντας συνοπτικά σε όλους τους παρευρισκόμενους την πλούσια Εθνικιστική Δράση του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί στα τρία χρόνια της υπάρξεώς του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Το ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ είναι κομμάτι του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή και αποτελεί στην ουσία την φωνή του Κινήματος στην άσφαλτο…»

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Αγ. Νικόλαος Χρήστος Κυριτσόπουλος, ο οποίος ήταν και ο επόμενος ομιλητής, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στον δύσκολο Αγώνα που δίνουν οι Συναγωνιστές του Σωματείου σε ένα δύσκολο περιβάλλον στο οποίο κυριαρχεί η κόκκινη τρομοκρατία, όπως είναι η πολύπαθη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος.

kiritsopoulos_lasita

Ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας στην συγκινητική και γεμάτη ένταση ομιλία του, έστειλε τις Αγωνιστικές του ευχές προς όλους όσους αποτελούν κομμάτι του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή και τόνισε πως με Πίστη στην Σημαία, την Ιδεολογία και στον Αρχηγό μας, έχουμε χρέος να κάνουμε τους εφιάλτες των εχθρών της Πατρίδας μας, πραγματικότητα…

γεροντας

Ο Συναγωνιστής Γεώργιος Γερμενής, από το βήμα του ομιλητή, έδωσε κι αυτός με την σειρά του τις θερμότερες ευχές του για μια νέα αγωνιστική χρονιά και πραγματοποίησε μία συγκινητική εθνικιστική ομιλία, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Η Χρυσή Αυγή πηγάζει από τον Λαό και μάχεται για τον Λαό, ενώ οι Αγωνιστές του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ, αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας για τον εθνικιστικό τους Αγώνα…».

Ο Συναγωνιστής Νικόλαος Κούζηλος, ο οποίος ήταν και ο επόμενος ομιλητής της βραδιάς, κατά την διάρκεια της ομιλίας του έδωσε τα θερμότερα συγχαρητήριά του στους Συναγωνιστές του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ για τις δύσκολες μάχες που έχουν δώσει, λέγοντας πως είναι Τιμή του να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς, αλλά και στα άλλα σωματεία που δραστηριοποιούνται με την αρωγή της Χρυσής Αυγής και πως το Κίνημα θα συνεχίσει να στέκεται συνεχώς δίπλα τους.

Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος κατά την διάρκεια της ομιλίας του απέδωσε τα εύσημα στον ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ για τους Αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα και αναφέρθηκε και στους Αγώνες συνολικά που έχει δώσει το Κίνημά μας, που έμεινε όρθιο παρ’όλο το σχέδιο τρομοκρατίας που μπήκε σε εφαρμογή εναντίον μας.

Ο Χρήστος Παππάς, αφού και αυτός με την σειρά του έδωσε τις καλύτερες ευχές του για μια νέα αγωνιστική χρονιά, στην συνέχεια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στις μάχες που δώσαμε όλοι εμείς που αποτελούμε κομμάτι του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή όλον αυτόν τον δύσκολο καιρό, κρατώντας τα λάβαρα της Πατρίδας και του Κινήματος ψηλά.

Στην ιδιαιτέρως δυναμική ομιλία που πραγματοποίησε ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στους Εθνικιστές ιδιοκτήτες ταξί, τονίζοντας πως έγιναν η δύναμη και η φωνή του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στους δρόμους, καθώς και στο γεγονός πως ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ έβαλε τον θεμέλιο λίθο για να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα σωματεία που τελούν υπό την στήριξη του Κινήματός μας.

Τελευταίος στο βήμα, ανέβηκε ο Γενικός Γραμματέας και Αρχηγός του Κινήματός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας ένα μικρό ιστορικό για όλα τα τεκταινόμενα που οδήγησαν στην δημιουργία του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ καθώς και των υπολοίπων σωματείων που έχουν την στήριξη της Χρυσής Αυγής.

arxigos_lasita

Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε όλα τα προβλήματα τα οποία οδηγούν στον αφανισμό της Πατρίδας μας, καθώς και στις προτάσεις επιλύσεως αυτών και κλείνοντας την ομιλία του, μεταξύ πολλών άλλων, καταφέρθηκε εναντίον όλων αυτών που οδήγησαν την χώρα σε αυτή την κατάσταση, καθώς και στις παράνομες διώξεις, φυλακίσεις και δολοφονίες Συναγωνιστών. Δηλαδή εις βάρος του Κινήματός μας, της μοναδικής ελπίδας επιβιώσεως του Ελληνισμού.

Ακολούθησε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας 

 Ο συναγωνιστής Ευάγγελος Μπαρμπούρης Πρόεδρος του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. τίμησε τον Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκο καθώς και άλλους συναγωνιστές  για την προσφορά τους στους εθνικιστικούς αγώνες
arxigos_timithike_apo_lasita
gerontas_lasita
lagos_lasita
panagiotaros_lasita
zaroulia_lasita

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lasita1#ixzz3yI9vd12f