ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΧΕΤΟ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

tsipras_lathro__article

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Πλέον ο κόμπος έφθασε στο χτένι για τους Ευρωπαίους, με την Γερμανία, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Σουηδία και τη Δανία να απευθύνουν αυστηρή προειδοποίηση διάρκειας έξι εβδομάδων προς την κυβέρνηση, προκειμένου να σταματήσει την ανεξέλεγκτη ροή λαθρομεταναστών από την Τουρκία. Σε περίπτωση που ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του, συνεχίσουν να ολιγωρούν και να αδιαφορούν, η Χώρα θα τεθεί σε πλήρη καραντίνα, εκτός Σένγκεν της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Και τώρα τι μέλλει να πράξουν τα έρμαια των πολυφυλετικών ιδεοληψιών και του εθνομηδενισμού, που η κατάρα έφερε να κυβερνήσουν την Ελλάδα;

Μήπως θα συμμορφωθούν με τις διατάξεις της Ευρώπης και θα σφραγίσουν τα σύνορα;

Μήπως θα σταματήσουν την καθημερινή εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών που μόλις φθάσουν λίγα μέτρα από τα περιπολικά του λιμενικού τρυπούν τη φουσκωτή βάρκα που επιβαίνουν για να βουλιάξει και να υποχρεώσουν τα πληρώματα να τους περισυλλέξουν;;;

Μήπως θα σταθούν για πρώτη και μοναδική φορά σοβαρά απέναντι των ευθυνών τους και πέρα από την πολυφυλετική και πολυπολιτισμική διεθνιστική μπουρδολογία τους συνειδητοποιήσουν την αλήθεια η οποία δεν είναι άλλη από το, ναι μεν είναι τραγικό να πνίγονται άνθρωποι στο Αιγαίο, αλλά είναι τραγικότερο να πνιγούμε τελικά όλοι μαζί τους, ως Χώρα και Λαός.

Διότι αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί η κυβέρνηση με τις εντολές της Ευρώπης και δεν σφραγίσει τα σύνορα. Ήδη οι χώρες της Βόρειας Ευρώπης, εκφράζουν την απογοήτευσή τους. Μάλιστα η αυστριακή υπουργός Εξωτερικών Johanna Mikl-Leitner δήλωσε ότι  «Εάν η κυβέρνηση της Αθήνας δεν κάνει περισσότερα για να εξασφαλίσει τα εξωτερικά σύνορα τότε πρέπει να συζητήσουμε ανοιχτά το ενδεχόμενο προσωρινού αποκλεισμού της Ελλάδας από την ζώνη Σένγκεν. Είναι μύθος ότι τα ελληνικά σύνορα δεν μπορούν να ελεγχθούν». Σύμφωνα μάλιστα με το σχέδιο Β τα νέα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης θα γίνουν η Σλοβενία, η Κροατία και η Ουγγαρία, στελεχωμένες με συνοριοφύλακες που θα έχουν την εξουσία να στέλνουν πίσω τους μετανάστες που κατευθύνονται προς την Γερμανία ή τη Σουηδία.

Αλήθεια που είναι αυτό το «πίσω»;;;;;;

Μα πού αλλού, από τη Χώρα του Τσίπρα. Όποιοι λοιπόν «τρώνε πόρτα» από την Ευρώπη θα καταλήγουν στην Πλατεία Βικτωρίας και το Πεδίο του Άρεως.

Εμείς προσωπικά θεωρούμε ότι αυτή η άθλια κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει απολύτως τίποτα και θα συνεχίσει την καταστροφική για τη Χώρα πολιτική της, όσον αφορά το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Αδιαφορούν παντελώς για το αν η Χώρα βρεθεί εκτός Σέγκεν και αν καταντήσει ο οχετός των τριτοκοσμικών εισβολέων, αδιαφορούν για τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών που στοιβάζονται στις πλατείες, στα πάρκα και στους δρόμους και θα αδιαφορούν όταν αυτοί ακολουθώντας το παράδειγμα των ομοθρήσκων και ομόφυλών τους στην Ευρώπη, ξεθαρρέψουν και αρχίσουν να επιτίθενται σε Ελληνίδες. Και όλα αυτά διότι είναι ασυνείδητοι και αναίσχυντοι, χωρίς ηθικές αρχές και αξίες, χωρίς πίστη σε Ιδέες, χωρίς ιερά και όσια.

Άλλωστε αυτές δεν είναι δικές μας κουβέντες. Οι ίδιοι το αποδεικνύουν καθημερινά με την περιφρόνηση που δείχνουν στην Πατρίδα και στη Φυλή τους, με τη συστηματική παραχάραξη της ιστορίας που επιχειρούν, με το κανάκεμα των φυλακισμένων ακροαριστερών δολοφόνων, με τη ρουσφετολογία που εφαρμόσουν και την οποία θεωρούν δικαίωμά τους.   

Μέχρι σήμερα ο Ελληνικός Λαός γόγγυζε για τα οικονομικά δεινά που είχαν φέρει στη Χώρα οι κυβερνήσεις της αστικής δημοκρατίας. Αλλά δυστυχώς τα χειρότερα τώρα έρχονται και ομιλούμε πλέον για κοινωνικό και πολιτισμικό αφανισμό.

Εδώ λοιπόν επιβεβαιωνόμαστε γι αυτό που λέγαμε πριν ένα χρόνο, ίσως και περισσότερο.

Η αστική δημοκρατία έφερε εργασιακό μεσαίωνα, με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση η Χώρα θα επιστρέψει στη Λίθινη εποχή.