Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, Ο ΑΝΙΕΛΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ

 

koutsoumpas-perissos-dog-club

Γράφει ο Αντίοχος

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε ο αρχικουκουές Κουτσούμπας και σχολιάζοντας τα πεπραγμένα της σημερινής κυβέρνησης, είπε τα εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέχθηκε για να κάνει τη βρώμικη δουλειά που δεν μπορούσαν να την κάνουν επαρκώς η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και την κάνει πάρα πολύ καλά. O ΣΥΡΙΖΑ επιλέχθηκε από τους «εταίρους», από την ΕΕ, από την αστική τάξη της χώρας μας, γιατί αυτοί επιλέγουν… Αν είχε περάσει τέτοια μέτρα μια κυβέρνηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν…».

Και βέβαια, ο Κουτσούμπας δεν είπε τίποτα καινούργιο. «Το προσόν της Αριστεράς είναι ότι πολύ συχνά κάνει αυτό που δεν είχε πετύχει πριν απ’ αυτή η Δεξιά», είχε διαπιστώσει πολλά χρόνια πριν ο Ιταλός μεγιστάνας Τζοβάνι Ανιέλι.

Εκείνο που δεν είπε ο Κουτσούμπας –γιατί δεν τον συμφέρει ολόκληρη η αλήθεια- είναι ότι αυτός είναι ο ρόλος της αριστεράς στον σύγχρονο κόσμο, γι’ αυτό άλλωστε της επέτρεψαν να επιβιώσει της αυτό-κατάρρευσης του σιδηρού παραπετάσματος. Κι ας μην παριστάνει τον «αθώο του αίματος», γιατί το 90% των μελών της σημερινής κυβέρνησης –με πρώτον τον Τσίπρα- προέρχεται από το… τιμημένο κουκουέ!