ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

 

paidomazoma

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Η είδηση – πρόσκληση της ΚΝΕ για παιδική γιορτή που αρχίζει σήμερα, προέρχεται από την επίσημη ιστοσελίδα του κουκουέδικου μαγαζιού (γωνία…):

«Σας περιμένουμε στο 6ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ!

Παιχνίδι, τραγούδι, δημιουργία μέσα από θεατρικές παραστάσεις, εργαστήρια και δραστηριότητες που με κέφι και μεράκι ετοιμάζουν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Ξεκινάμε και φέτος ένα διαφορετικό ταξίδι με βάρκα τη θέλησή μας να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας σε μια κοινωνία απαλλαγμένη από τη φτώχεια, την εκμετάλλευση και τη μιζέρια της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.

Για να μην είναι αυτό το μέλλον των παιδιών μας. Υπάρχει άλλος δρόμος! Ελάτε μαζί μας στον αγώνα για τις δικές μας ανάγκες. Για το δικαίωμα των παιδιών στη δημιουργική απασχόληση, τον Πολιτισμό, το παιχνίδι. Για να διαπαιδαγωγούνται τα παιδιά μας με τις αξίες της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης».

Αν θυμάστε, πριν από κανά δυο χρόνια, τα ΜΜΕ των κατακόκκινων (και αχόρταγων!) ολιγαρχών του πλούτου, είχανε χαλάσει τον κόσμο για κάποια μαθήματα ελληνικής ιστορίας για παιδιά συναγωνιστών, που διοργανώνονταν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και απαιτούσαν την επέμβαση… εισαγγελέα.

Ποία είναι η αντίδρασή τους στο κόκκινο παιδομάζωμα; Δε βγάζουν άχνα, φυσικά!

(ΥΓ) 1: Αλήθεια, που κολλάει ο άθεος «επιστημονικός σοσιαλισμός» των σταλινικών με τα… χριστουγεννιάτικα φεστιβάλ;

(ΥΓ) 2: Τα… σταλινούγεννα, πότε τα γιορτάζουν τα συντρόφια;