ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΚΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ;

 

SpainMap

Γράφει ο Αντίοχος

Στα μαύρα μαντάτα για τους λαθρομετανάστες των εγκαταστάσεων του Τάε Κβον Ντο και τα… κατορθώματά τους, πληροφορηθήκαμε –μεταξύ των άλλων- και για την ύπαρξη Μαροκινών κι Αλγερινών ανάμεσά τους.

Μαροκινοί και Αλγερινοί; Πως βρέθηκαν εδώ; Όπως μπορείτε να δείτε στον χάρτη, το Μαρόκο απέχει από την Ισπανία (που είναι Ευρώπη) μια ανάσα, ενώ σχετικά κοντά με την Ισπανία είναι και η γειτονική του Μαρόκου, Αλγερία.

Πως εξηγείται το γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί βρέθηκαν εδώ στην Ελλάδα, αντί στην Ισπανία, που είναι δίπλα τους; Προφανώς, στην Ισπανία δεν μπορούν να περάσουν λόγω του αποτρεπτικού φράχτη που έχει φτιάξει στα σύνορά της. Έτσι, έχοντας πληροφορηθεί ότι οι Τσιπροκαμμένοι έχουν ανοίξει τα σύνορα της χώρας κι όποιος θέλει μπαίνει, κάνουν ολόκληρο ταξίδι μέχρι την Τουρκία (και χαλάνε και του κόσμου τα λεφτά…), για να εισέλθουν στην Ευρώπη από τα μικρασιατικά παράλια! Πόλος έλξης των πάντων είναι λοιπόν η Ελλάδα μας, η μόνη χώρα που έχει ανοίξει… πόρτες και… παράθυρα στους κάθε λογής και προέλευσης απρόσκλητους! Δεν είναι… θαύμα;