ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

 

PAIDEIA

Γράφει ο Αντίοχος

Στην «απίστευτη» και «τρομακτική» -όπως την χαρακτηρίζει- εμπειρία του από την επίσκεψη μαθητών Γυμνασίων που ξεναγήθηκαν –προφανώς στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής- την περασμένη εβδομάδα στα γραφεία και στις εγκαταστάσεις του «Βήματος» και των «Νέων», αναφέρεται ο Ψυχάρης στο κύριο άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής», διαπιστώνοντας ότι «σε μια αντιπροσωπευτική τάξη μόνο το 10% των μαθητών διαβάζει καλά ελληνικά».

Και βέβαια, εδώ έχει δίκιο ο Ψυχάρης (να και μια φορά που συμφωνάμε!), αλλά δεν περιμέναμε απ’ αυτόν να μας το αποκαλύψει – αφορμή βρήκαμε από το άρθρο του. Όσοι εξ’ ημών έχουμε παιδιά που πάνε σχολείο, το ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα, ότι βγαίνουν… «τούβλα»!

Και ποιοι είναι υπεύθυνοι για την «κουρελού της παιδείας» – όπως είναι ο τίτλος του άρθρου – εκτός από αυτούς που κυβέρνησαν την Ελλάδα από την «μεταπολίτευση» μέχρι σήμερα; Φυσικά, οι κομμουνιστές ινστρούχτορες της διαβόητης «γενιάς του Πολυτεχνείου», που παριστάνουν τους καθηγητές και αδιαφορούν παντελώς αν θα μάθουν τα παιδιά μας γράμματα, μιας και το μόνο τους μέλημα είναι πως να φτιάξουν, όχι καλούς μαθητές, αλλά καλούς κομμουνιστές! Ποια είναι η μόνη λύση; Να διωχθούν μέχρι ενός από τα σχολεία και να προσληφθούν στη θέση τους πραγματικοί καθηγητές. Κι αυτό μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να το κάνει – κι είναι από τα πρώτα που θα κάνει, στα πλαίσια της ριζικής αναδιάρθρωσης της παιδείας!