ΜΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ ΣΤΟ… ΠΑΜΕ

kke-perifrourisi

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Στη λογική του «τα παίρνουμε από παντού και δεν αφήνουμε να μας πέσει ούτε δεκάρα τσακιστή», οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού κυκλοφόρησαν το ημερολόγιο του ΠΑΜΕ για το 2016, το οποίο «είναι αφιερωμένο σε μεγάλες απεργιακές συγκρούσεις που πραγματοποιήθηκαν με τη γέννηση και την ανάπτυξη της εργατικής τάξης».

Όμως, αντί οι του ΠΑΜΕ να παραθέτουν φωτογραφίες από τον καιρό του… Νώε, θα ήταν καλύτερο να βάλουν μερικές από τα πρόσφατα… ανδραγαθήματά τους. Όπως για παράδειγμα όταν διασφάλισαν την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου, φυλάσσοντας τη βουλή από την οργή του λαού, παίρνοντας τα εύσημα από τους μνημονιακούς («δεν ξεχνάμε ότι το ΠΑΜΕ έσωσε τη βουλή από σίγουρο εμπρησμό», τάδε έφη απευθυνόμενος στην Κανέλλα της Εκάλης, σε εκπομπή του Πρετεντέρη) και τους… μνημονιακότερους των μνημονιακών («ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω», τάδε έφη Μπουμπούκος στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού Alter, αμέσως μετά την ψήφιση του Μνημονίου).

Επειδή δε μπορεί να έχουν… χάσει τις φωτογραφίες, τους τις προσφέρουμε για το… επόμενο ημερολόγιο. Όσο δε για τίτλο, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον εξής: «Χάρη σε μας ήρθαν τα Μνημόνια στην Ελλάδα»! Θαυμάστε τους:

knat_pame

syntagma-kadroni-pame-anarxikoi-900

pame-trampoykoi9__article

b-kke-ropalakke_syriza__article

pame.....

pame...