ΧΕΕΡΤ ΒΙΛΝΤΕΡΣ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ

 

wilders.medium

Ο ηγέτης του Εθνικιστικού κόμματος της Ολλανδίας  Χέερτ Βίλντερς,  σε βίντεο, στο οποίο μιλάει αγγλικά απευθυνόμενος στους Τούρκους τόνισε : «Η κυβέρνησή σας προσπαθεί να σας κοροϊδέψει για να πιστέψετε πως μια μέρα (η χώρα σας) θα γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Λοιπόν, ξεχάστε το». «Δεν είστε Ευρωπαίοι και δεν θα γίνετε ποτέ. Ένα ισλαμικό κράτος όπως η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη. Δεν θέλουμε περισσότερο αλλά λιγότερο ισλάμ. Επομένως Τουρκία, μείνε μακριά μας. Δεν είσαι ευπρόσδεκτη εδώ».

Ο Βίλντερς, σφοδρός πολέμιος του Ισλάμ, βλέπει τη δημοτικότητά του να αυξάνεται ταχύτατα το τελευταίο διάστημα χάρη στην έκκλησή του να κλείσουν τα ολλανδικά σύνορα μετά το ξέσπασμα της επιδρομής των μουσουλμάνων στην Ευρώπη,

Όπως βλέπετε, ο ένας μετά τον άλλον ευρωπαίος ηγέτης αντιλαμβάνονται, ότι η είσοδος της Τουρκίας στην Ευρώπη θα λειτουργήσει σαν δούρειος ίππος για την ισλαμοποίηση  της και παίρνουν μέτρα. Μόνο οι νενέκοι της αριστεράς ακολουθούν την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και του ραγιαδισμού απέναντι στον τούρκο.