ΟΙ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

 

kavala, kke, voulgaroi

Γράφει ο Αντίοχος

Μια γεύση από την απόλυτη ιδεολογική κυριαρχία της ξεφτιλισμένης και περιθωριοποιημένης σ’ ολόκληρο τον πλανήτη (πλην Βορείου Κορέας…) αριστεράς στην μνημονιακή μας Μπανανία, δίνει η θρασύτατη ανακοίνωση της Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, στην οποία «καταγγέλλει»… «επίθεση της Χρυσής Αυγής σε σχολεία και εκπαιδευτικούς».

Πρόκειται για απάντηση σε ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή ο συναγωνιστής βουλευτής Η. Παναγιώταρος, στην οποία κατήγγειλε ότι μαρξιστές ινστρούχτορες σε σχολείο της περιοχής ανήρτησαν σε τοίχο του σχολείου φωτογραφίες κομιτατζήδων του ΕΛΑΣ, που αν επικρατούσαν στον συμμοριτοπόλεμο του 1946-1949, η Μακεδονία και η Θράκη μας θα ήταν βουλγαρική ή σκοπιανή επαρχία.  

Ιδού ένα μέρος από την απάντηση των ινστρουχτόρων που πληρώνονται αδρά από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων, για να κάνουν τα παιδιά μας καλούς… κομμουνιστές (γιατί κατά τα άλλα –και κατά κοινήν ομολογία- βγάζουν από το κομσομόλικα σχολεία της Μπανανίας μας σκέτα… τούβλα!):

«Εμείς γνωρίζουμε το ειδεχθές πρόσωπο της Χρυσής Αυγής και γι’ αυτό δεν ξεγελιόμαστε από την προσπάθειά της να προσποιηθεί την δημοκρατικά εκλεγμένη κοινοβουλευτική δύναμη που ασκεί θεσμικό έλεγχο. Γι’ αυτό ζητάμε από  το υπουργείο Παιδείας να μη δίνει βάση και αξία στους συκοφαντικούς ισχυρισμούς και τις κίβδηλες «δημοκρατικές ευαισθησίες»  της νεοναζιστικής παράταξης να μην την αναβιβάζει σε ισότιμο συνομιλητή και ελεγκτή του δημόσιου λόγου και να θέτει αυτόματα στο αρχείο όλες τις παρόμοιες επερωτήσεις.

Οι εκπαιδευτικοί δεν  έχουμε να απολογηθούμε για τίποτα και δεν φοβόμαστε το φασιστικό μόρφωμα της ΧΑ. Δηλώνουμε για άλλη μια φορά ευθαρσώς πως δεν (αυτο)λογοκρινόμαστε. Αντιθέτως, θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το μορφωτικό και συνδικαλιστικό μας έργο: την προσπάθειά μας να διαφυλάξουμε την ιστορική μνήμη και να διαπλάσουμε (όσο περνάει από το χέρι μας) πολίτες υπεύθυνους, συγκροτημένους, με δημοκρατική κουλτούρα και ανθρωπιά. Γιατί είναι στοίχημα της εποχής μας και του δημοκρατικού κόσμου να αντιτάξουν απέναντι στο επανεμφανιζόμενο τέρας του φασισμού τα γνωστικά, πολιτικά και ηθικά εν τέλει αναχώματα που θα το κρατήσουν καθηλωμένο εκεί που κανονικά ανήκει: στο απολιθωμένο, εφιαλτικό παρελθόν».

Αυτό είναι το κατάντημα της εκπαίδευσης, για το οποίο την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ φέρουν τα ψοφόσκυλα της νουδούλας, που κατέστρεψαν την ελληνική παιδεία, καθιστώντας την χώρο παραγωγής φυτών της ΚΝΕ!

(ΥΓ): Με την ευκαιρία, θα μας επιτρέψετε να αναρτήσουμε κι εμείς μια φωτογραφία με… ΕΛΑΣίτες. Πρόκειται για τελετή «συναδέλφωσης» του ΕΛΑΣ με Βούλγαρους κομιτατζήδες στην Καβάλα. Συμβολικά, ποζάρουν δαφνοστεφανωμένοι ένας συμμορίτης του ΕΛΑΣ κι ένας κομιτατζής του βουλγαρικού στρατού κατοχής, αντάμα με τοπικά στελέχη του ΚΚΕ και του Βουλγαρικού Κομιτάτου!

kavala, kke, voulgaroi