Ο ΔΟΛΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ

 

erdogan-ww3-kostasxanΓράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Αλήθεια αναρωτιόμαστε τι θα συνέβαινε αν καταρρίπταμε κάθε φορά Τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος που περνούσε ξυστά από τον εναέριο χώρο μας. Και φυσικά εδώ δεν ομιλούμε για διακριτική παραβίαση, αλλά για αεροσκάφη που έφθασαν μέχρι τη Μύκονο.

Σίγουρα το Αιγαίο θα είχε γεμίσει με ατράκτους καταρριφθέντων αεροσκαφών.Όμως οι Τούρκοι δεν δίστασαν να καταρρίψουν το Ρωσικό μαχητικό μόνο και μόνο επειδή άγγιξε τον δικό τους εναέριο χώρο και φυσικά την επόμενη στιγμή ως γνήσιοι θρασύδειλοι και «γιαλαντζί δερβίσηδες» κούρνιασαν στην αγκαλιά του ΝΑΤΟ για προστασία.

Η πράξη τους αυτή όμως, αποδεικνύει και αποσαφηνίζει κάποιες αλήθειες που εναγώνια όλοι όσοι βρίσκονται πίσω από τον Εμφύλιο στη Συρία προσπαθούν να αποκρύψουν.

Όπως αναφέραμε σε χθεσινό κείμενο, από την αρχή του εμφυλίου και τη γένεση του Ισλαμικού κράτους, οι Τούρκοι έδειξαν την αμέριστη συμπάθεια και υποστήριξη τους, προς τους αιμοσταγείς ψυχωτικούς δολοφόνους. Όχι μόνο τους στήριξαν με πολεμικό υλικό αλλά και αποτέλεσαν το καταφύγιο, το «θέρετρο» ξεκούρασης των τζιχαντιστών εγκληματιών.

Ο λόγος είναι η Ισλαμική θρησκεία;;;; Όχι βέβαια! Πιστέψτε μας ότι για τους Τούρκους, αυτός θα ήταν ο τελευταίος λόγος. Το θέμα είναι λιγάκι πιο περίπλοκο.

Κατ αρχάς ως γνωστό η Τουρκία είναι ένα κράτος το οποίο ποτέ στην ιστορία του δεν σεβάστηκε το Διεθνές Δίκαιο και ποτέ δεν επέδειξε πολιτισμένη και ανθρωπιστική συμπεριφορά. Η διαλεκτική και η μεθοδολογία της τόσο εσωτερικά, όσο και σε διεθνές επίπεδο είναι η απειλή, η δολιότητα, η βία, η βαρβαρότητα, η τρομοκρατία, η εθνοκάθαρση, με κυρίαρχο πάντα πρωταγωνιστή έναν λούμπεν όχλο που στρατολογείται γι αυτές τις περιστάσεις. Ίδιος είναι ο όχλος που λυντσάρισε τον Πατριάρχη Γρηγόριο τον Ε’ με αυτόν που επίσης λυντσάρισε τον Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομο, ίδιος αυτός που σκότωσε, βίασε, πυρπόλησε και κατέστρεψε στα Σεπτεμβριανά του 55, με αυτόν που με στρατιωτικές στολές αποβιβάστηκε το 74 στην Κύπρο και που δολοφόνησε το 96 τους Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού. Και φυσικά ένα κράτος που διέπετε από αυτές τις αρχές, μόνο συμμορίτες θα μπορεί να εκλέξει για να το κυβερνούν.

Οι συμμορίτες λοιπόν με κύριο κριτήριο τον «παρά» έχουν λόγους και αιτίες να υποστηρίζουν αυτούς που πριν δυο εβδομάδες αιματοκύλησαν τη Γαλλική πρωτεύουσα και απειλούν με παρόμοιες ενέργειες ολόκληρη την Ευρώπη.

Ας αναλύσουμε αυτούς τους λόγους.

Κατ αρχάς σε περίπτωση που τελικά επικρατήσει η Συριακή αντιπολίτευση, η Τουρκία θα επωφεληθεί όσο κανείς άλλος από την μετά Άσαντ εποχή, όχι μόνο στρατιωτικά και πολιτικά, αλλά και οικονομικά.

Δεύτερον οι τζιχαντιστές εφαρμόζουν μια πολιτική γενοκτονίας, εις βάρος του Κουρδικού στοιχείου, κάτι που διευκολύνει υπέρμετρα τους Τούρκους που ατενίζουν εκ του ασφαλούς την εξόντωση ενός πολύ σοβαρού εχθρού τους.

Τρίτον οι τεράστιες ποσότητες πετρελαίου των τζιχαντιστών περνούν και διοχετεύονται λαθραία μέσω της Τουρκίας, αποδίδοντας στους Τούρκους εκατομμύρια δολάρια.

Τέταρτον τα τεράστια κύματα προσφύγων που καταλήγουν καραβοτσακισμένα στα Μικρασιατικά παράλια, απόρροια του Εμφυλίου, χρυσοπληρώνουν τους δουλέμπορους για να περάσουν απέναντι. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνονται δυο οφέλη. Νέα τεράστια ποσά αποκομίζονται από αυτή την παράνομη και κατάπτυστη, πλην όμως άκρως προσοδοφόρα βιομηχανία και επιπλέον χιλιάδες λαθρομετανάστες φορτώνονται στους «γκιαούρηδες» που κυβερνώνται από μια κλίκα ανεύθυνων, ανίκανων και δοσίλογων που δεν είναι σε θέση να διασφαλίσουν τα σύνορα της χώρας τους.

Στα πλαίσια λοιπόν όλων αυτών των προαναφερόμενων αιτίων οι Τούρκοι κατέρριψαν εχθές το Ρωσικό μαχητικό.

Αυτό το γεγονός είχε δυο αποτελέσματα. Πρώτον να αναπτερωθεί το σχεδόν καταρρακωμένο, κάτω από το ανηλεές σφυροκόπημα της Ρωσικής αεροπορίας, ηθικό των δολοφόνων του Ισλαμικού κράτους και δεύτερον να αποδειχθούν πλέον περίτρανα οι δηλώσεις του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, όσον αφορά την υποστήριξη των τρομοκρατών από κράτη της G20.

Άμεσα ο αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα έσπευσε να δηλώσει την αμέριστη συμπαράστασή του προς τους Τούρκους δηλώνοντας ότι έχουν το δικαίωμα να προστατεύσουν τα σύνορά τους, λησμονώντας ότι μόλις πριν λίγες ημέρες, οι τζιχαντιστές απείλησαν με τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Ουάσινγκτον.

Επίσης ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, κύριος Γενς Στόλτενμπεργκ, εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς την Τουρκία δηλώνοντας πως το ρωσικό μαχητικό παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο. Αφορμής δοθείσης φυσικά, σε μια προσπάθεια εξιλέωσης του ύπουλου και δολίου χτυπήματος εξέφρασε τις ανησυχίες του για τις ρωσικές επιχειρήσεις κοντά στα τουρκικά σύνορα, επισημαίνοντας πως πολλές επιθέσεις από ρωσικά μαχητικά σημειώθηκαν σε περιοχές που δεν ήταν παρόντα στοιχεία του Ισλαμικού Κράτους.

Μήπως εν τέλει επαληθεύονται, όλα όσα αναφέραμε στο χθεσινό κείμενό μας, για τον ρόλο των ψυχωτικών δολοφόνων του Ισλαμικού κράτους και για τα συμφέροντα τα οποία εξυπηρετούν;

Αγαπητοί, οι ΗΠΑ δεν πτοούνται από το λουτρό αίματος στο Παρίσι, δεν πτοούνται από τις φρικαλεότητες και την πρωτόγονη βαρβαρότητα του Ισλαμικού κράτους, δεν πτοούνται ακόμη και εάν αυτοί κατορθώσουν να πνίξουν στο αίμα την Πολιτεία της Καλιφόρνια. Αυτό που προέχει γι αυτούς που κινούν τα νήματα και που δυστυχώς η ανθρωπότητα κρέμεται στο λαιμό τους, είναι ο αφανισμός του Άσαντ και ο τερματισμός της Ρωσικής επιρροής στη Μεσόγειο.

Φυσικά θεωρούμε ότι ο πρόεδρος Πούτιν ο οποίος πολλάκις έχει αποδείξει το σθένος και την αποφασιστικότητα του, δεν θα αφήσει αναπάντητη αυτή την άθλια ενέργεια εκ μέρους της Τουρκίας.

Αναμένουμε τις εξελίξεις.