ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ 153 ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ… ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑ!

1203a-capture219-561x330

Γράφει ο Αντίοχος

Από την πρώτη στιγμή, είναι γνωστό πως η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, η «δεύτερη φορά αριστερά», είναι όμηρος των διεθνών τοκογλύφων. Ωστόσο, μετά τις δύο ανεξαρτητοποιήσεις κατά την τελευταία ψηφοφορία στη βουλή για τα μνημονιακά προαπαιτούμενα, κατέστη όμηρος και του Ερντογάν Πασά!

Ο οποίος, άμα γουστάρει (και του κάνει τα κέφια…) την κρατάει, άμα δε γουστάρει τη ρίχνει! Κι ότι ώρα γουστάρει, μ’ ένα του νεύμα! Ή μάλλον, μ’ ένα τηλεφώνημα στον Τούρκο πρόξενο της Κομοτηνής!

Πως; Η συγκυβέρνηση έχει απομείνει πλέον με 153 βουλευτές. Στους οποίους, όμως, συμπεριλαμβάνονται και οι τρεις τουρκόψυχοι βουλευτές Ροδόπης και Ξάνθης Μουσταφά Μουσταφά, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Ζεϊμπέκ Χουσεΐν…

Υπάρχει, λοιπόν, ποτέ περίπτωση μια τέτοια συγκυβέρνηση να υπερασπιστεί τα εθνικά μας δίκαια και να χαλάσει τα χατίρια των Πασάδων, όταν την έχουνε στο χέρι;   

Άρα, αυτή η συγκυβέρνηση είναι –εκτός όλων των άλλων- και ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ! Γι’ αυτό, πρέπει να γκρεμοτσακιστεί το συντομότερο δυνατόν και να πάει στον αγύριστο!