ΟΧΙ ΕΝΑΣ (ΙΣΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ…) ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ… ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ

 

lathro_6

Γράφει ο Αντίοχος

Όχι μόνο το είπαν οι γαλλικές αρχές, αλλά επιμένουν σ’ αυτό και με ατράνταχτες αποδείξεις: πως δύο από τους «αγγέλους του θανάτου» στο Παρίσι –και πιο συγκεκριμένα στις επιθέσεις στο Stade de France- είχαν μπει στην Ελλάδα ως… κατατρεγμένα προσφυγάκια!

Σύμφωνα, λοιπόν, με επίσημη ανακοίνωση των γαλλικών εισαγγελικών αρχών, ο δεύτερος από τους καμικάζι, που ταυτοποιήθηκε από τα δακτυλικά αποτυπώματά του, είχε καταγραφεί στη Λέρο στις 3 Οκτωβρίου και είχε στην κατοχή του ένα συριακό διαβατήριο με το όνομα Μοχάμαντ αλ Μαχμούντ. Ο τρομοκράτης αυτός ανατινάχθηκε στην Θύρα Η του Σταντ ντε Φρανς στις 13 Νοεμβρίου.

Την ίδια ημέρα, στον ίδιο έλεγχο οι ελληνικές αρχές έλαβαν τα δακτυλικά αποτυπώματα και του πρώτου από τους βομβιστές αυτοκτονίας που ανατινάχθηκε στην Θύρα D του γηπέδου, σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Παρισιού. Πρόκειται για την περίπτωση του τρομοκράτη που είχε επιβεβαιώσει και η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων.

Η οποία συγκυβέρνηση, παρά την πληροφορία που έλεγε ότι υπήρχε και δεύτερος τρομοκράτης προερχόμενος από την Ελλάδα, έκανε την πάπια. Για λόγους προφανείς: άλλο δύο κι άλλο ένας. Ένας ίσον κανένας! Κι έτσι, η προπαγάνδα των «αλληλέγγυων», πως «δεν πρέπει να συγχέουμε τους τρομοκράτες με τους πρόσφυγες» -με ή χωρίς εισαγωγικά…- επειδή βρέθηκε κι ένας τρομοκράτης ανάμεσά τους, θα μπορούσε να γίνει πιστευτή. Τώρα όμως;