ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟ ΘΡΑΣΟΣ: ΟΙ ΠΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ… ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ… ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ!

kammenos-aimata-660

Γράφει ο Αντίοχος

Τις… συνήθεις ανακοινώσεις τους για την επέτειο του μεγαλύτερου μύθου της σάπιας μεταπολίτευσης, εξέδωσαν και φέτος τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου – που λεηλάτησαν τα γεμάτα δημόσια ταμεία που παρέλαβαν από την «επάρατη χούντα» και μας παρέδωσαν στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων.

Ωστόσο, απ’ όλες ξεχωρίζει αυτή του τριτομνημονιακού και μονίμως πεσμένου στα… τέσσερα πανοκαμμενικού μορφώματος των συνοδοιπόρων των αμερικανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίον πέρα από τα τετριμμένα (ότι «τιμά το Πολυτεχνείο» κ.τ.λ.) τολμά να μιλά για «εθνική αξιοπρέπεια» και να χαρακτηρίζει την Επανάσταση της 21ης Απριλίου… ξενοκίνητη!!! Ιδού η πρόστυχη ανακοίνωση των εγκαθέτων της φράου Μέρκελ και του Σόρος:

«Η εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο εναντίον της ξενοκίνητης στρατιωτικής δικτατορίας το Νοέμβριο του 1973, αποτελεί ένα αιματηρό όσο και μεγαλειώδες μάθημα Ελευθερίας και Δημοκρατίας το οποίο εξακολουθεί να εμπνέει τους Έλληνες 42 χρόνια μετά. Η εξέγερση του Πολυτεχνείου σφράγισε ανεξίτηλα τη νεώτερη Ιστορία της χώρας μας. Το κυρίαρχο σύνθημα «Ψωμί- Παιδεία- Ελευθερία» παραμένει διαχρονικά επίκαιρο και το ενωτικό πνεύμα της εξέγερσης αποτελεί φωτεινό φάρο και πηγή έμπνευσης για τις επόμενες γενιές Ελλήνων. Είναι η έμπρακτη απόδειξη του αγώνα της μνήμης ενάντια στη λήθη. Τιμώντας την 17η Νοεμβρίου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες λέμε “όχι” στο διχασμό της κοινωνίας που ορισμένοι ακραίοι κύκλοι επιχειρούν να επιβάλλουν και τασσόμαστε ενάντια σε λογικές ισοπέδωσης από ακροδεξιές φωνές που προσπαθούν να μειώνουν και να απαξιώσουν τις διεκδικήσεις του λαού μας, ο οποίος απέδειξε πριν από 42 χρόνια ότι, όταν είναι ενωμένος και θέλει να γίνει κυρίαρχος της μοίρας του, μπορεί να κερδίσει την Ελευθερία, τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη και την Εθνική Αξιοπρέπεια».

(ΥΓ): Εσείς, στα τέσσερα! Στα τέσσερα και σκασμός!