ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ!

tsipras_leventis708

Γράφει ο Αντίοχος

Τα όσα μεταφέρει ο Πρόεδρος Βασίλης στους βολευτές του «αποκάλυψε» ο Βηματοδότης – προφανώς του τα σφύριξε ο Π.Β., που –αν και κάποιοι τον περνάνε για… ψώνιο, είναι μεγάλος ατσίδας και ξέρει πολύ καλά που παίζεται το παιχνίδι.

Εκτός, λοιπόν, από την «προσέγγιση» που επιχειρούν διάφορα κυβερνητικά στελέχη (ενδεικτικά αναφέρονται οι Παππάς και Φλαμπουράρης) στις… τουαλέτες της βουλής, ο Π.Β. –μέσω του Βηματοδότη- αποκάλυψε και μια πολύ περίεργη πρόσκληση που έλαβε: «Τους είπε για παράδειγμα ότι είχε πρόσκληση από τον πρεσβευτή της Τουρκίας στην Αθήνα Κερίμ Ουράς να επισκεφθεί επισήμως την Άγκυρα: «Πρόσκληση κανονική και επίσημη, που σημαίνει ότι θα δω Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Τουρκίας», έλεγε…».

Ερώτηση 1η: Που και γιατί συνάντησε ο Π.Β. τον Τούρκο πρέσβη; Αληθεύει ότι προσφάτως μετέβη επί τούτου στην τουρκική πρεσβεία; Κι αν ήταν «αθώα» και «εθιμοτυπική» η συνάντησή του, γιατί την έκρυψε και δεν την ανακοίνωσε με δελτίο τύπου;

Ερώτηση 2η: Από πού κι ως που πήρε τέτοια πρόσκληση ο Π.Β. από τους Τουρκαλάδες;

Ερώτηση 3η: Το κόμμα DEP των τουρκοφρόνων της Θράκης, θα κατέλθει αυτόνομα στις επόμενες εκλογές με συνδυασμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα ή αναζητείται από τους Τουρκαλάδες ήδη υπάρχων στη βουλή κόμμα, για να συνεργαστούν εκλογικά;

(ΥΓ): Σε κάθε περίπτωση, σε όσους ψήφισαν τον Π.Β. για να εκφράσουν τη… διαμαρτυρία τους κατά του πολιτικού συστήματος (!!!), ευχόμαστε… περαστικά και με τη… νίκη!