ΚΟΥΪΖ: ΣΕ ΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΩΣ «ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΑΒΑΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΟ ΜΠΟΙ ΣΑΣ»; – ΒΙΝΤΕΟ


KNAT43

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί να πανηγυρίζουν οι… τιμημένοι κουκουέδες, για την επιτυχία της χθεσινής απεργίας, εμφανίζοντάς την ως νέο αντιμνημονιακό ξεκίνημα, αλλά η πραγματικότητα είναι πως αυτοί είναι οι πρώτοι και κύριοι υπεύθυνοι που υπάρχει Μνημόνιο στη χώρα!  

Κι αυτό, λόγω της φύλαξης της βουλής που είχε αναλάβει εργολαβικά το ΚΚΕ από τους παγκόσμιους τυράννους (με αντάλλαγμα την πλήρη ασυδοσία του στην κονόμα…), όταν ψηφιζόταν το 1ο Μνημόνιο και εκατοντάδες χιλιάδες λαού πολιορκούσαν τη βουλή με… απειλητικές διαθέσεις. Αν εκείνη την ημέρα έμπαιναν μέσα (έστω και στο προαύλιο…), σήμερα δε θα υπήρχε Μνημόνιο και η ζωή μας θα ήταν καλύτερη! Διαβάστε και δείτε και το βίντεο για να μην ξεχνιόμαστε, τώρα ειδικά που οι… μακρυχέρηδες του συστήματος μας το παίζουν και… επαναστάτες:

Alter, κεντρικό δελτίο ειδήσεων, 20.10.2011, Νίκος Χατζηνικολάου απευθυνόμενος σε μαντράχαλο του ΠΑΜΕ:

«Οι βουλευτές ανάβανε λαμπάδες στο μπόι σας και λέγανε καλά που είναι το ΠΑΜΕ έξω δε φοβόμαστε. Αν είναι η Αστυνομία έξω, φοβόμαστε. Το έλεγαν οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου».

 

knat3

 

KNAT

 

knat_pame