ΕΛΛΙΣ (THE VOICE OF AMERICA): ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ!

kosmos-shmaies

 

Γράφει ο Αντίοχος

Αυστηρή… κριτική στην τακτική των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου έναντι της Χρυσής Αυγής, κάνει με άρθρο του υπό τον τίτλο «Όχι λαϊκισμός και για τη βία» (εννοεί βεβαίως την… κακή βία, αυτήν που χρεώνεται –σκοπίμως και επιτηδείως- στην Χρυσή Αυγή κι όχι την… καλή, κατά της Χρυσής Αυγής…) ο γνωστός και ως “The Voice of America” Αθανάσιος Έλλις, από τις πάντα… φιλόξενες στις απόψεις του στήλες της «Καθημερινής», του ολιγάρχη Αλαφούζου. Ιδού πως… μαλώνει τα… δημοκρατικά κόμματα για τους χειρισμούς τους στην υπόθεση Κουμουτσάκου, κραδαίνοντας τον κίνδυνο (για το σάπιο καθεστώς και τους υπερατλαντικούς του προστάτες…) να… ξεφύγει η κατάσταση με την επιρροή του Κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών στην κοινωνία:

«Στο εκρηκτικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί, όποια στελέχη, είτε της κυβέρνησης είτε της αντιπολίτευσης, διολισθαίνουν και πάλι στη λαϊκίστικη εκτόξευση κατηγοριών, εν γνώσει τους υπηρετούν τη γιγάντωση του προβλήματος, δεν συμβάλλουν στον περιορισμό του. Η Χρυσή Αυγή κτυπά το σύνολο της κοινωνίας. Αν η κατάσταση «ξεφύγει», σε συνδυασμό με το προσφυγικό που διογκώνεται, η χώρα κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπη με μιαν ανεξέλεγκτη κοινωνική έκρηξη που θα την καταστήσει ευάλωτη και σε εξωτερικές απειλές. Η συγκυρία δεν προσφέρεται για κομματική εκμετάλλευση. Απαιτείται νηφαλιότητα και κοινές εκκλήσεις κατά της βίας, από όποιο άκρο του πολιτικού φάσματος και αν προέρχεται αυτή».

Τέλος, ως… καλός δημοκράτης, κάνει και μια έκκληση προς τους… μη φασίστες ψηφοφόρους του Κινήματος, να επιστρέψουν στον… σωστό δρόμο, των μνημονιακών κομμάτων που αφού τους κατάκλεψαν, τους παράδωσαν στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων για να τους πίνουν το αίμα με το καλαμάκι:

«Όσο γι’ αυτούς που υπό την πίεση της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης έχουν παρασυρθεί από τη Χ.Α. αλλά δεν είναι φασίστες, πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν ότι οι ξυλοδαρμοί δεν είναι λύση και να πάρουν αποστάσεις από τους εκφραστές μιας συμπεριφοράς που απειλεί την ίδια την Ελλάδα».

Μάταιος ο κόπος του! Διότι αφενός μεν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι πλήρως συνειδητοποιημένοι και αφετέρου δε, το εθνικιστικό ποτάμι δε γυρίζει πίσω!