ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΑΘΑΝΑΤΗ! ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ… ΑΡΜΕΓΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙ 8ΕΤΙΑ!

antiPASOK

Την παρακάτω είδηση δε θα την ακούσετε στα κανάλια, ούτε θα τη διαβάσετε στις «έγκριτες» εφημερίδες. Κι ούτε θα μάθετε ποτέ ποια είναι η πρωταγωνίστρια της απάτης, γιατί θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα –και πάλι!- το… συνταγματικό μας τόξο και θα… ταρακουνηθεί η (πλέρια…) «δημοκρατία» μας.

Σύζυγος πρώην υπουργού του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (το όνομά του φυλάσσεται ως… επτασφράγιστο μυστικό), καταδικάστηκε σε 3,5 χρόνια φυλάκιση για απάτη εις βάρος μιας μητέρας ανηλίκου παιδιού που ήταν υποψήφια διαγωνισμού του ΑΣΕΠ και απέσπασε χιλιάδες ευρώ από το θύμα της, από το 2006 έως και το 2014!

Το θύμα είχε συμμετάσχει σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, απέτυχε, και η πονηρά δικηγόρος – σύζυγος του υπουργού ανέλαβε την κατάθεση προσφυγής στη δικαιοσύνη, την οποία… δεν έκανε ποτέ, αλλά φρόντιζε να παρουσιάζει στο θύμα της πλαστές δικαστικές αποφάσεις, πλαστά έγραφα του ΑΣΕΠ μέχρι και παραποιημένο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και να την… αρμέγει κανονικότατα!

Όταν δε αποκαλύφθηκε η απάτη, η θρασυτάτη πασοκαρία ζήτησε από το θύμα της να μην καταφύγει στη δικαιοσύνη, υποσχόμενη διορισμό στη… βουλή, χωρίς αυτή τη φορά να καταφέρει να την πείσει…