ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2017 ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΕΛΛΑΔΑ) 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ;

 

kos_lathrometanastes__article

 

Γράφει ο Αντίοχος

Περίπου τρία εκατομμύρια εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες αναμένεται να φθάσουν στην Ευρώπη μέχρι το 2017, «προέβλεψε» η Κομισιόν, στα στοιχεία που δημοσιοποίησε για τις ευρωπαϊκές οικονομίες. Μάλιστα, η Κομισιόν «προβλέπει» επακριβώς τον αριθμό των νεοεισερχομένων κάθε χρόνο, αναφέροντας ότι οι αφίξεις το 2015 θα αγγίξουν το ένα εκατομμύριο, 1,5 εκατ. θα έλθουν το 2016 και 500.000 το 2017.

Κι όταν λέμε «Ευρώπη», εννοούμε βεβαίως Ελλάδα, όπως δείχνει ο αριθμός των απρόσκλητων του Οκτωβρίου, που ήταν 218.000, εκ των οποίων οι 210.000… προτίμησαν την Ελλάδα!

Πως είναι σε θέση να γνωρίζει από τώρα πόσοι «πρόσφυγες» θα μας έρθουν μέχρι το 2017 η Κομισιόν και να δίνει και νούμερα;

Είναι προφανές, ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων –της οποίας όργανο είναι και η Κομισιόν- κινεί τα νήματα του «προσφυγικού» ρεύματος. Τόσοι της χρειάζονται, τόσους θα φέρει! Τους 600.000 εξ’ αυτών θα τους στείλει στα σκλαβοπάζαρα της Γερμανίας, για να φέρουν την «ανάπτυξη» στις τσέπες των Γερμανών κεφαλαιοκρατών και τους υπόλοιπους θα τους στοιβάξει στην μνημονιακή μας Μπανανία, για να διαλύσουν τον εθνικό και κοινωνικό ιστό, εκπληρώνοντας έτσι τις πάγιες επιθυμίες των διεθνών σιωνιστών!