ΟΛΑΝΤ: ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΑΤΕΡΡΕΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

 

tsipras-kammenos

Γράφει ο Αντίοχος

Από την πρώτη στιγμή που οι πουλημένοι πολιτικάντηδες μας φόρτωσαν τα Μνημόνια, επικαλούμενοι πως «δεν υπάρχει άλλος δρόμος», υποστηρίξαμε ότι υπάρχει και παραυπάρχει, γιατί οι «δανειστές» μας (δηλαδή οι διεθνείς τοκογλύφοι) τρέμουν στην κυριολεξία μια ανεξέλεγκτη έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ! Η οποία, θα λειτουργούσε ως «ντόμινο», για την κατάρρευση της ευρωζώνης, που με τη σειρά της θα οδηγούσε σε κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας (όπως άλλωστε ανέφερε λεπτομερώς σε έκθεσή του, μηνός Ιανουαρίου 2015, ο αρχαιότερος τοκογλυφικός οίκος της οικουμένης, αυτός των Ρότσιλντ…). Άρα, η Ελλάδα κρατούσε στα χέρια της μια πραγματική βόμβα που απειλούσε την παγκόσμια οικονομία, αλλά μια βόμβα που στα χέρια των Σαμαροβενιζέλων και των Τσιπροκαμμένων ήταν… τζούφια!

Αυτό το είχε ομολογήσει πριν από μερικούς μήνες ο Τουσκ της Κομισιόν και το επανέλαβε ο Ολάντ στην Αθήνα, κατά την αγόρευσή του σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών, παρουσία του mister Tsipra, που μόλις το άκουσε… δαγκώθηκε!

Ιδού η αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς τα ψοφοδεξιά κι αριστερά πετσάφια του Μνημονίου:

«Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, κατέλαβα κάθε δυνατή προσπάθεια να παραμείνει στην Ευρωζώνη. Γιατί αν η Ελλάδα αποχωρούσε, θα ακολουθούσαν και άλλες χώρες».

Τα σχόλια δικά σας!