ΔΟΥΡΟΥ: ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

 

xrysh_augh_neolaia

Στην παραδοχή ότι «σε συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις στη Ελλάδα, ενδυναμώνεται ένα ακροδεξιό νεοναζιστικό κόμμα, με ψήφους νέων ανθρώπων», προχώρησε, χθες το βράδυ, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, κατά την διάρκεια μονόλεπτης παρέμβασης της στο Συνέδριο του Κογκρέσου Δήμων και Κοινοτήτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, που γίνεται στο Στρασβούργο.

«Είναι επείγον γιατί απειλεί την κοινωνική συνοχή, μέσα από την άνοδο εξτρεμιστικών οργανώσεων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Οργανώσεων που καταφέρνουν να παγιδεύσουν και πολλούς νέους», υποστήριξε η κυρία Δούρου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι:

«Και σας το λέω αυτό προερχόμενη από τη χώρα που είναι το λίκνο της δημοκρατίας και όπου σε συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ενδυναμώνεται ένα ακροδεξιό νεοναζιστικό κόμμα με ψήφους νέων ανθρώπων.»

Χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πλάνα δράσης για την αντιμετώπιση του φαινομένου, η κυρία Δούρου ζήτησε από τους συνέδρους «Άμεση δράση και όχι λόγια» .

Υ.Γ. 1 Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απειλή αλλά η τελευταία ελπίδα της νεολαίας.

Υ.Γ.2 Τι άμεση δράση θέλει η Δούρου;

Υ.Γ.3 Μήπως η δράση που θέλει έχει σχέση με αυτά που φώναζε η Κανέλλη στην Βουλή  «από το Πέραμα ως το Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει» και είχε σαν συνέπεια την δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο;

Υ.Γ.4 Μήπως τα μέτρα που ζητά η  Δούρου έχουν σχέση με τα μέτρα που ζήτησε πρόσφατα καθεστωτικός δημοσιογράφος;