ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ «ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

omilia_lagou-lesvos_(5)

Γράφει ο Αντίοχος

Τους χαρακτηρίσαμε «πουτανάκια» της Νέας Τάξης Πραγμάτων, εφόσον κάθισαν σαν… κυρίες στις επισκέψεις Τσίπρα, προέδρου Αυστρίας, Αμερικανού πρεσβευτή, τεσσάρων Αμερικανών βουλευτών, του Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ, του Σουλτς και του Αβραμόπουλου και… ξεσηκώθηκαν με την επίσκεψη του Γιάννη του Λαγού.

Όμως, εκτός από «πουτανάκια» της Ν.Τ.Π. είναι και ψευταράδες! Διότι, παρά τον… ξεσηκωμό τους ο συναγωνιστής Λαγός πραγματοποίησε κανονικά και την επίσκεψη και την ομιλία, αλλά αυτοί καυχώνται ότι κατάφεραν να τον… αποτρέψουν. Ιδού τα πανηγυρικά (υπό την έννοια ότι είναι για τα πανηγύρια…) ΨΕΥΔΗ τους:

«H Λέσβος έκανε τον Λαγό με… τα κρεμμυδάκια – Δεν πραγματοποιήθηκε η ομιλία του υπόδικου χρυσαυγίτη στο νησί

Αντιφασιστική διαδήλωση σωματείων, οργανώσεων και συλλογικοτήτων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17/10 και ώρα 6:00 μ.μ. στην πλατεία Σαπφούς με αφορμή την επίσκεψη στο νησί του υπόδικου βουλευτή της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, Γ. Λαγού – Από την πολύ θερμή υποδοχή ο υπόδικος χρυσαυγίτης βουλευτής ακύρωσε την προγραμματισμένη ομιλία του».

Δείτε τώρα το βίντεο από την ομιλία που… ακύρωσε ο Γιάννης Λαγός και αφήστε τα «πουτανάκια» να πάνε να κάνουνε αυτό που ξέρουνε καλά!