ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΜΕΡΟΣ Β΄- ΒΙΝΤΕΟ

Εθνική προδοσία η απόδοση του ονόματος της Μακεδονίας με οποιονδήποτε τρόπο!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης έλαβε τον λόγο στην Ολομέλεια της Βουλής για να απαντήσει στον υπουργό Εξωτερικών, Κοτζιά και στα κόμματα αναφορικά με την αποκάλυψη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής και την προδοσία που προωθείται στο όνομα της Μακεδονίας.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή υπηρετεί τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και κανείς δεν μπορεί να την αποκλείσει από το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής. Ήταν υποχρέωσή μας να αποκαλύψουμε το επίμαχο έγγραφο για το Μακεδονικό. Δεν μπορεί να υπάρχει μυστική διπλωματία για ένα τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα.

Η απόδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας – με ή χωρίς προσδιορισμό – σε ξένους, συνιστά εθνική προδοσία.

Αντώνης Γρέγος: Η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ συνεχίζει την οικονομική εξόντωση των Ελλήνων

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος στην τοποθέτησή του για το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο αρχικά ευχαρίστησε τους χιλιάδες Έλληνες που στήριξαν την Χρυσή Αυγή και την ανέδειξαν για ακόμη μια φορά ως την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Κατά την ομιλία του κατήγγειλε την πολιτική απάτη της κυβέρνησης, η οποία με τα μέτρα που θα ψηφίσει απόψε θα εξοντώσει οικονομικά την μεσαία τάξη. Εν συνεχεία ανέλυσε τα ψέμματα του Σύριζα που εξαπατά τον Ελληνική Λαό και τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ανέχεια.

Η κυβέρνηση αποδεικνύει με αυτό το πολυνομοσχέδιο ότι νοιάζεται μόνο για τους λαθρομετανάστες, αφού την στιγμή που παρέχει προνόμια στον κάθε αλλοδαπό που έρχεται παράνομα στην χώρα, παράλληλα νομοθετεί ενάντια στα συμφέροντα των Ελλήνων βάζοντας φόρους σε όλες τις κοινωνικές τάξεις.

Κλείνοντας είπε πως η Χρυσή Αυγή έχει ριζώσει βαθειά στην καρδιά των Ελλήνων και θα είναι δίπλα στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό στις δύσκολες μέρες που έρχονται από την ανθελληνική πολιτική της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ελένη Ζαρούλια: Εξαθλιώνετε τους Έλληνες προς εξυπηρέτηση των διεθνών τοκογλύφων

Η βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια κατέδειξε στην ομιλία της τα νέα δεινά που θα επιφέρει στην χώρα μας το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο του Σύριζα.

Η Συναγωνίστρια επεσήμανε πως το εν λόγω σχέδιο νόμου αποτελεί την ταφόπλακα του μικρού και μεσαίου επιχειρηματία. Στόχος του πολυνομοσχεδίου είναι η εξαθλίωση των πολιτών προς την εξυπηρέτηση των δανειστών, καθώς καθίσταται υπόδικο το 1/2 της ελληνικής κοινωνίας.

Συνταξιούχοι και μισθωτοί οδηγούνται σε αργό θάνατο, καθώς το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι η είσπραξη εσόδων υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Γιατί δεν δεσμεύετε και τους λογαριασμούς των κομμάτων, αλλά διώκετε μόνο τους δοκιμαζόμενους πολίτες;

Τέλος, με το παρόν νομοσχέδιο καταργείται η διάταξη για επαναχορήγηση συντάξεων σε ανασφάλιστους υπερήλικες!

Η Χρυσή Αυγή σταθερή στην αντιμνημονιακή της γραμμή θα καταψηφίσει και αυτό το καταστροφικό πολυνομοσχέδιο. 

Δημήτρης Κουκούτσης: Η κυβέρνηση έδωσε όλες τις καθεστωτικές εξετάσεις και τις πέρασε με άριστα!

Ο βουλευτής Μεσσηνίας Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης άνοιξε την ομιλία του επικρίνοντας τόσο τις κίβδηλες, χιλιοειπωμένες  υποσχέσεις κατά την προεκλογική περίοδο, όσο και την αλλαγή πλεύσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Δυστυχώς, στο περιθώριο τέθηκαν για άλλη μια φορά οι νέοι, οι ηλικιωμένοι, οι αγρότες, ο ελληνικός λαός στο σύνολό του.

Ο Συναγωνιστής τόνισε στον λόγο του ότι τα σκληρότερα μέτρα εφαρμόζονται επί των αυτοαποκαλούμενων «προοδευτικών» αριστερών κυβερνήσεων, οι οποίες επικαλούνται απροκάλυπτα την ιστορική αναγκαιότητα εφαρμογής τους. Η κυβέρνηση εκμεταλλεύτηκε δίχως ίχνος ηθικής το θυμό των Ελλήνων, χωρίς να παρουσιάσει προτάσεις και, κυρίως, χωρίς να διστάσει να μετατραπεί σε νέα μνημονιακή δύναμη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ, έχει στερήσει από τον Έλληνα την περηφάνεια και την αξιοπρέπεια, οδηγώντας τον στον ραγιαδισμό και την δουλοπρέπεια.

Σε αντίθεση όμως με τις υπόλοιπες καθεστωτικές δυνάμεις η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να ισχυριστεί ότι ΔΕΝ προσκύνησε.

Ι. Σαχινίδης: Το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο καταστρέφει τον πρωτογενή τομέα παραγωγής

Ο Βουλευτής Πέλλας, Συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα σταματήσει να λέει την αλήθεια, ακόμη και αν οι βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων αποχωρούν από το κοινοβούλιο, καθώς ξεμπροστιάζονται από τους Έλληνες Εθνικιστές.

Μίλησε για την τεράστια ανεργία που μαστίζει την χώρα μας και τους χιλιάδες νέους που εγκαταλείπουν την Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο πρωτογενής τομέας παραγωγής της χώρας μας καταστρέφεται, καθώς τα νέα μέτρα επιβάλλουν βαρύτατη φορολογία στους αγρότες.

Κανένας επενδυτής δεν μπορεί να επενδύσει στην Πατρίδα μας, γιατί δεν υπάρχει σταθερό φορολογικό πλαίσιο. Επιπροσθέτως, γίνεται εκ νέου ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, παρά το ότι πλέον είναι όλες ιδιωτικές.

Τέλος, αναφερόμενος στα capital controls, είπε ότι κατέστρεψαν τους εναπομείναντες επαγγελματικούς κλάδους και χωρίς κανένα δικαίωμα δεσμεύονται τα χρήματα του ελληνικού λαού από τους διεθνείς τοκογλύφους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Ιδού το έγγραφο του ΥΠΕΞ για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση.

Αρχικά, απάντησε σε βουλευτή του «συνταγματικού τόξου», ο οποίος δήλωσε ότι: «η δημοκρατία έχει την μεγαλοψυχία να δίνει λόγο στους αρνητές της«, επισημαίνοντας ότι την Χρυσή Αυγή την έβαλαν στην Βουλή 400.000 Έλληνες και Ελληνίδες. Μέσα στην Βουλή υπάρχουν 2 κόμματα: το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και η Χρυσή Αυγή.

Στην διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ συμφωνήθηκε η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Γι΄ αυτόν τον λόγο και ο υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς απέστειλε επιστολή ζητώντας να μάθει τις απόψεις των κομμάτων επί συγκεκριμένων ονομάτων.

Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη θέση: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας! Το όνομα Μακεδονία ανήκει στην Ελληνική Ιστορία.

Η κατάσταση με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση έχει ξεφύγει. Την Τετάρτη στο Αγαθονήσι των 100 κατοίκων αποβιβάστηκαν 900 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες!

Με τα πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ βλάφτηκε ο ελληνικός λαός 170 δισ. ευρω και με το PSI 210 δισ. ευρώ. Δεν θα αναζητηθούν ευθύνες; Το θέμα του χρέους δεν είναι μόνο ελληνικό. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν κάνει πια λόγο για λογιστικό έλεγχο του παράνομου και επαχθούς χρέους, μια πάγια απαίτηση της Χρυσής Αυγής.

Στην καπιταλιστική αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ ξημέρωσαν με τον Μαρξ και τον Στάλιν και νυχτώσανε με το ΔΝΤ!

Με το παρόν Μνημονιακό πολυνομοσχέδιο καταστρέφεται η ελληνική φαρμακοβιομηχανία, ενώ προχωρούν με γοργούς ρυθμούς το ξεπούλημα και οι ιδιωτικοποιήσεις. Η Χώρα βαδίζει προς μια νέα αποτυχία. Ήδη υπάρχουν 80 δισ. ευρω ανεξόφλητα χρέη προς το δημόσιο, πώς θα εισπραχθούν οι νέοι δυσβάσταχτοι φόροι;

Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής θα κρατήσουν ψηλά την σημαία της Εθνικής Αντίστασης, βροντοφωνάζοντας ΟΧΙ στους διεθνείς τοκογλύφους!

Ιδού το αποκαλυπτικό έγγραφο:

“Τι Σταθάκης, τι Μιχελάκης… τι Νδ, τι Σύριζα… Είστε όλοι τα ίδια λαμόγια” – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα μικρό λάθος του Ηλία Κασιδιάρη, που αντί για το όνομα του υπουργού του Σύριζα Σταθάκη, ανέφερε το όνομα του πρώην υπουργού της ΝΔ Μιχελάκη, κατέδειξε την διαπλοκή και την διαφθορά ολόκληρου του πολιτικού συστήματος.

Αναφερόμενος στο σκάνδαλο του αδήλωτου εκατομμυρίου του συριζαίου υπουργού, ο κοινοβουλευτικός μας εκπρόσωπος ανέφερε το όνομα Μιχελάκης, αντί Σταθάκης. Αντέδρασαν άμεσα οι νεοδημοκράτες, διορθώνοντας τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος τους απάντησε: «Έχετε δίκιο, ο Μιχελάκης είναι αυτός που τα έπαιρνε από Πάλλη, τον εφοπλιστή και δεν έγινε ποτέ άρση ασυλίας του«.

Την στιγμή εκείνη, ολόκληρη η πτέρυγα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα.

Μάλιστα, επειδή είχε προηγηθεί αναφορά στην πώληση του 902 από το ΚΚΕ σε off-shore με στοιχεία… πακιστανού, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι σήμερα ο Μιχελάκης εργάζεται στον σταθμό «Έψιλον», που προέκυψε από την αμαρτωλή πώληση του 902.

Δηλαδή έχουμε μία διεφθαρμένη διαπλοκή που ξεκινά από το ΚΚΕ και τον 902, συνεχίζει στον Σύριζα και τον Σταθάκη και καταλήγει στη ΝΔ και τον Μιχελάκη.

Δείτε στο αποκαλυπτικό βίντεο (5:15) με ολόκληρη την ομιλία του κοινοβουλευτικού μας εκπροσώπου για το πολυνομοσχέδιο του αριστερού μνημονίου.

Ευάγγελος Καρακώστας: Το μνημόνιο να εφαρμοστεί στα κόμματα της κλεπτοκρατίας

Στην τοποθέτησή του, ως αγορητής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής Βοιωτίας Ευάγγελος Καρακώστας κατήγγειλε το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του Μνημονίου της Αριστεράς ως αντισυνταγματικό, αντεθνικό και αντιλαϊκό.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως «πέντε συναπτά έτη, ισχυρίζεστε εσείς οι μνημονιακοί πως σώζετε την Ελλάδα. Επί πέντε έτη όμως, το μόνο που διασώζετε είναι τα κέρδη των αφεντικών σας, κέρδη βουτηγμένα στο αίμα των συμπατριωτών μας! Πάνω από 10.000 αυτοκτονίες, πολύ περισσότεροι οι θάνατοι από την κατάρρευση του κοινωνικού Κράτους και τις άθλιες υπηρεσίες υγείας, φτωχοποίηση των μεσαίων και χαμηλών εισοδηματικών στρωμάτων, ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του εθνικού μας πλούτου. Αυτό ήταν το έργο που προσέφεραν στο τόπο οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αυτό είναι το έργο που προσφέρει σήμερα η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ».

Καταφερόμενος κατά του Σύριζα, σημείωσε: «Έχετε την απαίτηση νέων θυσιών από τους Έλληνες, όταν στα κομματικά σας ταμεία και στους προσωπικούς σας λογαριασμούς ρέει άφθονο το χρήμα. Χρήμα μαύρο; Ενδεχομένως. Δεν θυμόμαστε άλλωστε εάν και πότε σας έλεγξε το ΣΔΟΕ. Αποδείξτε μας, σκαιοί θεματοφύλακες της «νομιμότητος», πως έχουμε άδικο, ανοίξτε τα κομματικά σας ταμεία στις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες!Ξεχνάτε να δηλώσετε ένα εκατομμύριο ευρώ στην εφορία, όταν υπάρχουν συμπατριώτες μας που αναζητούν απεγνωσμένα ένα ευρώ για να πάρουν ψωμί στα παιδιά τους»!

Αφού επισήμανε πως από κάθε άρθρο του πολυνομοσχεδίου αναδύεται μίσος κατά των Ελλήνων, στηλίτευσε πως δεν τολμούν να αγγίξουν τα σκάνδαλα διαφθοράς, διότι όπως είχε πει και ο Πρόεδρος της Βουλής από ένα συνέδριο φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπου συμμετείχε: «δεν ανοίγουμε τα σκάνδαλα διαφθοράς διότι ο μόνος κερδισμένος από αυτό θα είναι η Χρυσή Αυγή»!

Κατέληξε, σημειώνοντας το εξής: «Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καταψηφίζει όλα τα άρθρα του παρόντος πολυνομοσχεδίου διακηρύσσοντας στον υψηλότερο τόνο πως εάν η Ελλάδα χρειάζεται Μνημόνιο για να σωθεί τότε αυτό δεν θα πρέπει να εφαρμοσθεί στον Ελληνικό Λαό αλλά στα κόμματα της κλεπτοκρατίας»!