Ο «ΣΚΟΠΕΛΟΣ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

evaggelatos-600x335

Γράφει ο Αντίοχος

Εκλέχθηκαν χθες τα προεδρεία των Διαρκών Μονίμων Κοινοβουλευτικών Επιτροπών –μεταξύ των κομμάτων του… συνταγματικού (καθεστωτικού) τόξου και βρήκε την ευκαιρία ο (παλιός κνίτης…) μεγαλοδημοσιογράφος Ευαγγελάτος να αναφερθεί στην μη εκλογή αντιπροέδρου της βουλής, προερχομένου από την Χρυσή Αυγή:

«Η αποφυγή του «σκοπέλου» εκλογής βουλευτού της Χρυσής Αυγής για την θέση του Β’ Αντιπρόεδρος της Επιτροπής και για την οποία προτεινόμενος από την κοινοβουλευτική του ομάδα ήταν ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Αϊβατίδης ξεπεράστηκε με την μη υπερψήφισή του με το μίνιμουμ των αναγκαίων ψήφων (1/4 επί του όλου αριθμού). Έτσι η πλήρωση της θέσης έμεινε κενή, όπως άλλωστε έγινε με την εκλογή Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής και ενός Γραμματέα που δικαιούταν να εκλέξει το κόμμα της Χρυσής Αυγής».

Παρατήρηση 1η: Γιατί άραγε θα ήταν «σκόπελος» για το καθεστώς η εκλογή αντιπροέδρου από την Χρυσή Αυγή, ενώ εδικαιούτο και εξέλεξαν όλα τα άλλα κόμματα; Προφανώς γιατί η Χρυσή Αυγή είναι αλλιώτικη από τους άλλους, καθότι είναι το μόνο αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα.

Παρατήρηση 2η: Ο συναγωνιστής Αϊβατίδης είναι βουλευτής Κερκύρας κι όχι Ιωαννίνων. Σχετικά κοντά είναι, αλλά άλλο η Κέρκυρα κι άλλο τα Ιωάννινα, αγεωγράφητε Ευαγγελάτε!