Η «ΔΕΞΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ» ΚΑΙ Ο… ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ

voridis

Γράφει ο Αντίοχος

Πολύ συζήτηση έγινε προεκλογικά και μετεκλογικά, για την περιβόητη -ελέω Λαφαζανίστας- «Δεξιά Πλατφόρμα» του… Mykonian Μάκη Βορίδη, που –εμμέσως πλην σαφώς- απειλούσε τη νουδούλα ακόμα και με διάσπαση, δήθεν για… ιδεολογικούς λόγους.

Τελικά, ο… Mykonian (και δεινός… χρυσαυγιτοφάγος) Μάκης δεν κατήλθε ως υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές για την αρχηγική πολυθρόνα της νουδούλα, αλλά ούτε και υποστήριξε την υποψηφιότητα του πρώην πλέον… υπαρχηγού του στην «Πλατφόρμα» –και εξίσου… Mykonian- Μπουμπούκου. Άρα, «Δεξιά Πλατφόρμα» τέλος!

Και σα να μην έφτανε αυτό, ο κύριος Μάκης κάνει παιχνίδι τώρα με τον Βαγγέλα, τον οποίο εύρισκε πολύ… μεσαίο για τα… ακραιφνώς δεξιά γούστα του και τον κατηγορούσε ως αποκλειστικό υπεύθυνο της εκλογικής ήττας της νουδούλας, λόγω του ότι ήταν… υπερβολικά συναινετικός προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού τι γράφει σχετικά με το «κονέ» τους η «Καθημερινή της Κυριακής» και τα συμπεράσματα γι’ αυτόν τον… μεγάλο ιδεολόγο, δικά σας: «Ο κ. Μεϊμαράκης, που πάντως ουδέποτε είχε διάθεση για μία εντατική προεκλογική εκστρατεία, μοιάζει να πιστεύει ότι όσοι ξεκίνησαν να τρέχουν νωρίς, σύντομα θα εξαντλήσουν όλες τις δυνάμεις τους. Ο ίδιος, δε, επίσης ανοίγει τον κύκλο των συνομιλητών του. Το δείπνο, το βράδυ της Πέμπτης στη Γλυφάδα, μεταξύ Ευ. Μεϊμαράκη και Μάκη Βορίδη, αποδεικνύει άλλωστε ότι οι συμμαχίες κάθε άλλο παρά δεδομένες είναι».