Ο «ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ» ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ… ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ; ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΕΧΕΙ;

 

antifa

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως πληροφορούμεθα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ένας 80χρονος συνταξιούχος, «κύριος Παναγιώτης», αγνώστων λοιπών στοιχείων -σύμφωνα μ’ έναν ταξιτζή που υποστηρίζει ότι τον μετέφερε στο κλειστό του Γαλατσίου- έδωσε την σύνταξή του –ύψους 400 ευρώ- στους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες μας, που φιλοξενούνται εκεί. Σύμφωνα πάντα με τον ταξιτζή, ο «κύριος Παναγιώτης» του εξήγησε την προσφορά του ως εξής: «Οι γονείς μου ήταν από τη Σμύρνη και στενοχωριέμαι που τους βλέπω στην τηλεόραση».  

Θα αφήσουμε στην άκρη θεωρίες… συνωμοσίας, ότι ο «κύριος Παναγιώτης» που χάρισε τη σύνταξή του δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, αλλά πρόκειται για ένα ακόμα παραμύθι των ΜΜΕ, αμερικάνικου τύπου, προκειμένου να δημιουργήσουν συμπάθεια για τους απρόσκλητους επισκέπτες μας και θα συγχαρούμε τον «κύριο Παναγιώτη» για την προσφορά του.

Η οποία όμως, δημιουργεί… προηγούμενο, για τους διαφόρους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους». Καθότι, δε μπορεί ο «κύριος Παναγιώτης» να προσφέρει την πενιχρή συνταξούλα του και ο Ευαγγελάτος που έσπευσε να πάρει συνέντευξη από τον ταξιτζή και να προβάλλει πρώτος το θέμα, να μην έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από τις χιλιάδες που παίρνει κάθε μήνα. Ομοίως και οι λοιποί φραγκάτοι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», που είναι όλο μεγάλα λόγια, αλλά το χέρι στην τσέπη δεν το βάνουν – μήπως έχουνε… καβούρια οι τσέπες τους και φοβούνται μην τους… δαγκάσουν;

(ΥΓ): Ευχόμαστε στον «κύριο Παναγιώτη» -δεχόμενοι ότι πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο- να μην πάει την επόμενη φορά στην τράπεζα να πάρει τη συνταξούλα του και τον… κλέψουν τίποτα προσφυγάκια!