ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ: ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!

samaras_kopanietai__article

Γράφει ο Αντίοχος

Ένα υπερπερίεργο άρθρο, με τίτλο το δολοφονικό σύνθημα των φονιάδων της αριστεράς (και της… προόδου) «Τσακίστε τους φασίστες – Φτάνει πια!», γράφτηκε στη γνωστή ιστοσελίδα των ορφανών του Σαμαρά.

Και το χαρακτηρίζω «υπερπερίεργο», λόγω της απίστευτης -για νερόβραστους αστούληδες του γλυκού νερού- φρασεολογίας του, που φτάνει στα όρια της υστερίας.

Σας παραθέτουμε κάποια σημεία του για να καταλάβετε τι εννοούμε. Κατ’ αρχάς, απειλούμεθα με… πάτημα στο κεφάλι: «Οι φασίστες, απ’ όποια πλευρά κι αν βρίσκονται πρέπει να πατιούνται στο κεφάλι, σ’ αυτό δεν υπάρχει διαπραγμάτευση». Ποιος θα μας πατήσει καλέ; Ο Μάκης ο Βορίδης (Μάκη-Μάκη, πήδα το ποταμάκι!) ή η Όλγα η Κεφαλογιάννη με τα… δωδεκάποντα;

Εν συνεχεία, υβρίζονται και απειλούνται οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής:  «Η δυστυχία είναι, όμως, για τον ελληνικό λαό, το μέρος αυτού που ψήφισε τη Χρυσή Αυγή. Αυτό το 6% και πάνω γνώριζαν όταν ψήφισαν με ποιους έχουν να κάνουν. Αν την ψήφο τους τη δίνουν σε εγκληματίες και φασίστες του χειρίστου είδους τότε είναι άξιοι της μοίρας τους. Όταν ο φασισμός χτυπήσει την πόρτα τους να μην παραξενευτούν. Να μην αιφνιδιαστούν και κυρίως να μη ζητήσουν βοήθεια από το οργανωμένο κράτος. Θα πρέπει να πληρώσουν κι αυτοί για την επιλογή τους».

Και στο τέλος, έρχεται το γνωστό σύνθημα των απανταχού αριστεριστών, αυτή τη φορά από γραφίδα ψοφοδεξιών: «Οι φασίστες πρέπει να τσακιστούν από την υπόλοιπη κοινωνία και από τη δικαιοσύνη».

Προς τι η ξαφνική λύσσα; Βλέπουν τα ορφανά του Σαμαρά, πρώτον ότι η σκευωρία που έστησε ο αρχηγός τους κατά της Χρυσής Αυγής καταρρέει με γδούπο και δεύτερον ότι η νουδούλα -με όλα αυτά τα καμώματα των δελφίνων της- πάει για φούντο κι ότι από την επικείμενη διάλυσή της θα ωφεληθεί πολιτικά η Χρυσή Αυγή. Ε, χρειάζονται κι άλλα για να χάσουν την αστική ψυχραιμία τους και να εκτραπούν;

(ΥΓ): Χου ρε!