Η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΑΔΕΙΑ (ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΑ) ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ», ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ! ΘΑ ΤΗΝ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ!

merkel_6.10_527_0

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Βερολίνου, για την «προσωρινή» κατάσχεση των εμπορικών κέντρων που είναι ξενοίκιαστα, ώστε να χρησιμοποιηθούν για την στέγαση των λαθρομεταναστών και όσων δηλώνουν πρόσφυγες, ήρθε η σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Αμβούργου, η οποία είναι πιο… προχωρημένη, καθώς προβλέπει την κατάσχεση όχι μόνο των ξενοίκιαστων εμπορικών κέντρων, αλλά και των ξενοίκιαστων σπιτιών. Χωρίς βεβαίως να λογαριάζεται η θέληση των ιδιοκτητών τους!

Αναφέρει σχετικώς η «Die Welt»:

«Χρησιμοποίηση ιδιοκτησιών ακόμα και παρά τη θέληση των ιδιοκτητών τους.

Το δημοτικό συμβούλιο του Αμβούργου έκανε το πρώτο βήμα για την κατάσχεση των άδειων ιδιοκτησιών και την χρησιμοποίησή τους για τη στέγαση των προσφύγων. Στην πρώτη συνεδρίαση, η πλειοψηφία του συμβουλίου την ενέταξε στον «Νόμο για την Ασφάλεια της διαμονής των προσφύγων».

Είναι παρατηρημένο, πως ότι συμβαίνει στην Γερμανία και στις άλλες χώρες της Ευρώπης, στη συνέχεια εφαρμόζεται και στην Ελλάδα, με τη δικαιολογία της συμμόρφωσης στους ευρωπαϊκούς νόμους. Ας ετοιμάζονται, λοιπόν, οι ιδιοκτήτες ξενοίκιαστων σπιτιών και καταστημάτων, να τους τα κατάσχει το ψευδοκράτος των Τσιπροκαμμένων, για να στεγάσει τ’… αδέρφια μας, τα προσφυγάκια! Και ποιο θα’ ναι το άκρον άωτον; Ότι οι Έλληνες «ιδιοκτήτες» θα αναγκάζονται να πληρώνουν από πάνω και τον ΕΝΦΙΑ!