ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ… ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ… ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ!

lathro_selfie

Γράφει ο Αντίοχος

Την αρχή την έκανε η «κόκκινη» πλουσιομαντάμ Γιάννα Αγγελοπούλου (που μας καταχρέωσε με τους χλιδάτους Olympic Games του 2004…), δεσμευόμενη ότι θα ταΐζει καθημερινά τους πρόσφυγες (με ή χωρίς εισαγωγικά) του «κέντρου φιλοξενίας» της Σίνδου. Ακολούθησε η… φιλόπτωχος οικογένεια των Βαρδινογιανναίων, που δεσμεύτηκε ότι θα προσφέρει ιατρική βοήθεια «στα παιδιά των προσφύγων». Τώρα, το κακό τρίτωσε, με το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Έτσι, σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα κάνει δωρεά ύψους 750.000 ευρώ «για τους πρόσφυγες». Και σίγουρα, τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν τη… μόδα κι άλλοι πλουτοκράτες…

Πόσα έχουν δώσει οι παραπάνω για τους Έλληνες που υποφέρουν από την οικονομική κρίση και για τα Ελληνόπουλα που λιποθυμάνε στα σχολεία γιατί έχουν να φάνε 3-4 ημέρες; Ούτε δεκάρα τσακιστή! Γιατί, το κεφάλαιο ΔΕΝ έχει πατρίδα!

(ΥΓ): Αλήθεια, εκπίπτουν αυτού του είδους οι δωρεές από την φορολογία; Ε;