ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ: «ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ!».

patriarxeio_voulgarias

Γράφει ο Γιάννης Αγγέλου

Το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Βουλγαρίας, μετά από έκτακτη σύγκληση της Ιεράς Συνόδου του, ζήτησε από την κυβέρνηση της χώρας να μην αφήσει πλέον να εισέρχονται άλλοι μουσουλμάνοι πρόσφυγες στη χώρα χαρακτηρίζοντας  το Ασιατοαφρικανικό “προσφυγικό κύμα” ως «ΕΙΣΒΟΛΗ».

«Μην αφήνετε άλλους μουσουλμάνους να εισέρχονται στη Βουλγαρία. Πρόκειται για εισβολή. Δε θα εξαφανιστούμε εμείς επειδή άλλοι κάνουν πολέμους!»

«Κατά τους τελευταίους μήνες έχουμε δει ένα κύμα μεταναστών λόγω του πολέμου από χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής να αναζητούν καταφύγιο σε ευρωπαϊκές χώρες. Ένα κύμα, το οποίο αποκτά όλα τα σημεία της εισβολής.

Ας μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία, βιώνει συμπόνια και κάνει εκκλήσεις για αλληλεγγύη σε όλους όσους έχουν παγιδευτεί μαζί μας και στην πραγματικότητα χρειάζονται φροντίδα και υλική στήριξη, σύμφωνα με τις δυνατότητες μας.

Αλλά, είναι επίσης σαφές, ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι έντονα κατά του πολέμου που αποτελεί αιτία της ανθρώπινης εξαθλίωσης. Η εκκλησία πάντα διερευνά τις αιτίες αυτής της ατυχίας και απευθύνει έκκληση για την άρση των λόγων. Η μάχη πρέπει να δοθεί στις αιτίες που δημιουργούν τον πόλεμο, αλλιώς η όλη προσπάθεια είναι καταδικασμένη. Πάντως ο βουλγαρικός λαός δεν πρέπει να πληρώσει το τίμημα με εξαφάνιση.

Βοηθάμε και θα βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε τους πρόσφυγες που ήδη βρίσκονται στην πατρίδα μας, που έχουν ξεχωριστή πίστη και ιθαγένεια, αλλά η κυβέρνησή δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψει την είσοδο σε περισσότερους πρόσφυγες στη χώρα μας».

Και τέλος προειδοποιεί για το μέλλον των Ευρωπαίων Χριστιανών:

«Η χριστιανική κοινότητα στο μέλλον θα έχει ένα ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα από ότι υποψιαζόμαστε»!

Να αγιάσουν τα χέρια του Πατριάρχη Νεόφυτου και της Ιεράς Συνόδου του Βουλγαρικού έθνους!

Τι κατάντια Θεέ μου! Μέχρι που θα φτάσει η κατάπτωση μας; Καταντήσαμε να ζηλεύουμε και να μακαρίζουμε το Βουλγαρικό έθνος που κλείνει τα σύνορα με τις ευλογίες της εκκλησίας του που αποδεικνύεται πραγματικά Πατερική!

Λέτε να ξυπνήσει κάποια στιγμή η δική μας εκκλησία ή μήπως θα βγει να καταδικάσει το Βουλγαρικό Πατριαρχείο ως….”ναζιστικό” και Χρυσαυγίτικο;

Πού είναι εκείνοι οι “Χρυσαυγιτομάχοι” δεσπότες που αμολήθηκαν καταχειροκροτούμενοι από τα ΜΜΕ να καταγγέλλουν τον εθνικισμό ότι….αρνείται το πρόσωπο του Χριστού μας και την Χρυσή Αυγή ως “αντιχριστιανική”, “ειδωλολατρική” και “σατανιστική αίρεση” υιοθετώντας άκριτα ολόκληρο το γελοίο κατηγορητήριο χωρίς να το διερευνήσουν ή έστω να πληροφορηθούν την αλήθεια των κατηγοριών (για να μην πούμε να περιμένουν το τέλος της δίκης όπως θα έπρεπε)!

Μας κρίνανε και μας καταδίκασαν (στο όνομα του Χριστού!) χωρίς να μας ξέρουν λειτουργώντας ως πιόνια!

Αυτή η απόφαση είναι μια απάντηση σε αυτούς τους φαύλους ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΕΣ της Μετα-Πατερικής θεολογίας της Νέας Εποχής που εμφορούμενοι από την δαιμονική αγαπολογία του Οικουμενισμού εργάζονται για την καταστροφή με κάθε τρόπο της ιδιοπροσωπείας και της ταυτότητας των εθνών με σκοπό την αφύσικη ένωση όλων των ανθρώπων υπό την ηγεσία του Αντίχριστου!

Εμείς δεν είμαστε κατά του Χριστού κύριοι, ΕΣΕΙΣ είστε που αρνείστε την δημιουργία των εθνών από τον Κύριο και εργάζεστε για την καταστροφή των δημιουργημάτων Του μιας και τα έθνη είναι Θεϊκή δημιουργία και ταυτόχρονα τιμωρία, μετά την αποστασία της Βαβέλ και δικλείδα ασφαλείας για αποφυγή νέων αποστασιών. Επομένως ΕΣΕΙΣ αρνείστε το πρόσωπο του Χριστού ο οποίος διέταξε “ποιμάνατε πάντα τα έθνη” και όχι “ενώσατε πάντα τα έθνη”!