ΟΥΤΣΕΚΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!

 

lila_3

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Στην Ελλάδα «χθες» και «σήμερα», των Σαμαροβενιζέλων και των Τσιπροκαμμένων, όποιος Έλλην τολμήσει και μιλήσει για την «Μεγάλη Ιδέα» του Ελληνισμού, χλευάζεται και του κολλάνε τη στάμπα του «φασίστα», «ναζιστή», «ρατσιστή» και λοιπά παρόμοια.

Αλλά δύναται ο οποιοσδήποτε Ουτσεκάς να αναφερθεί –λόγω ή έργω- στην «Μεγάλη Αλβανία» (με την Νότιο Ήπειρο και την Δυτική Μακεδονία μέσα) και να προκαλεί τους Έλληνες χωρίς καμιά συνέπεια!

Εχθές το βράδυ, λοιπόν, στο Στάδιο Καραϊσκάκη, ο Ουτσεκάς Άντι Λίλα, ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννενα (τμήματος της Μεγάλης Σκιπεταρίας…) σκόραρε και πανηγύρισε σχηματίζοντας με τα δάχτυλά του τον αλβανικό αετό, που θα σκεπάσει κάτω από τις φτερούγες του τους «σκλαβωμένους» Σκιπιταραίους (αυτός είναι ο συμβολισμός!).

Βεβαίως, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αντελήφθησαν την κίνηση του Ουτσεκά και ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες, αλλά δεν φτάνει αυτό!

Άμεσα οφείλει η διοίκηση των Ιωαννίνων να τον στείλει από κει που ’ρθε και το κράτος να του βάλει στο διαβατήριο κόκκινη σφραγίδα! Και με τον ίδιο τρόπο, να πάρουν δρόμο από την πατρίδα μας και όλοι οι όμοιοί του!

(ΥΓ): Σίγουρα θυμάστε τι έγινε στην Σερβία κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα με τους Σκιπιταραίους. Με τι θράσος προκαλούν μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους! Τι γυρεύουν επιτέλους; Μήπως να γίνει κάτι το ανεπανόρθωτο και να πάρει φωτιά η πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων;