Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ, Ο ΜΥΚΟΝΟ-ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

aivalioths_tweet_1

Γράφει ο Αντίοχος

Σπαρταριστές σκηνές θα ζήσουμε μέχρι να ’ρθει η ώρα της εκλογής νέου προέδρου στη νουδούλα. Ήδη, στους υποψηφίους που… συνωστίζονται για την αρχηγική… πολυθρόνα, προσετέθη ο πρώην βουλευτής του κόμματος Καρατζαφέρη, Κώστας Αϊβαλιώτης, υποστηρίζοντας ότι «39 στελέχη της ΝΔ  έχουν ζητήσει εγγράφως να είμαι υποψήφιος αρχηγός», όπως γράφει στο λογαριασμό του στο Twitter. Βέβαια, ο πρώην βουλευτής δε δηλώνει ξεκάθαρα αν θα αποδεχθεί τελικά την πρόταση των 39,  πως μόνον αν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ο πρώην συνάδελφός του στο ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης, τότε κι εκείνος θα κατέβει υποψήφιος και «θα τον στείλει, χαλαρά».

Λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις του αυτές, οι χρήστες του Twitter έστησαν τσακ-μπαμ το #kostis_for_president (Κωστής για πρόεδρος) και άρχισε το διαδικτυακό… πανηγύρι.

aivalioths_tweet

(ΥΓ): Πάντως, οι… κακές γλώσσες λένε πως όλα αυτά τα καμώματα του Αϊβαλιώτη είναι η εκδίκηση του Καρατζαφέρη, προς εξευτελισμό τυχόν υποψηφιότητας του Μυκονο-Βορίδη, του πρώτου που αποστάτησε από το ΛΑΟΣ στη νουδούλα. Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται εξελίξεις…