ΠΟΙΟΣ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ; Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ή Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ;

psyharis_mpompolas

Γράφει ο Αντίοχος

Μεγάλη σύγχυση δημιούργησαν στο κοινό τα κυριακάτικα φύλλα των λεγόμενων «νταβατζήδων». Έτσι, από τη μία το «Έθνος» του Big Boss Μπόμπολα, κυκλοφόρησε με  τον (πολύ ριψοκίνδυνο) τίτλο «Οι εκλογές κλείδωσαν για 8 Νοεμβρίου», προαναγγέλλοντας –εκτός των άλλων- και άμεσο ξεκαθάρισμα των «διαφωνούντων» του ΣΥΡΙΖΑ:  «Έναν πολιτικό μαραθώνιο ξεκινά ο πρωθυπουργός προκειμένου να «σφραγίσει» τη συμφωνία με τους εταίρους στις 18 και να κλειδώσει τις πρόωρες κάλπες για τις 8 Νοέμβρη ώστε να επιχειρήσει το νέο ξεκίνημα στην πλέον δύσβατη περίοδο. Την ίδια ώρα εμφανίζεται αποφασισμένος για ρήξη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, με την αποπομπή από την ΚΟ όσων καταψηφίσουν και στη συνέχεια τη διεξαγωγή συνεδρίου».

Από την άλλη, το ψυχάρειο «Βήμα» κυκλοφόρησε με τίτλο «»Απομακρύνονται οι εκλογές και το εσωκομματικό ξεκαθάρισμα στον ΣΥΡΙΖΑ»: «Σύμφωνα με τα όσα άφησε ο Αλέξης Τσίπρας να εννοηθούν στην πρόσφατη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, οι εκλογές δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του. Σύμφωνα με κοινοβουλευτικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, μετά τις όποιες συζητήσεις σε κομματικά όργανα, το επόμενο βήμα θα ήταν ο σχηματισμός μίας κυβέρνησης «ειδικού σκοπού», πιθανότατα με τον Αλέξη Τσίπρα επικεφαλής, με διευρυμένη όμως πολιτική νομιμοποίηση και στήριξη από την Βουλή, καθώς και με συμμετοχή μη πολιτικών προσώπων, χωρίς κομματική ιδιότητα. Μια τέτοια κυβέρνηση θα είχε ως χρονικό ορίζοντα τις αρχές του 2016».

Πρώτη φορά μας… μπερδεύουν έτσι οι… αγαπητοί «νταβατζήδες»! Ωστόσο, είναι μια καλή ευκαιρία, να δούμε ποιος εκ των δύο είναι πιο καλά πληροφορημένος, άρα και πιο γερά δικτυωμένος με τη νέα κατάσταση της «πρώτης φοράς αριστερά»!