ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ «ΟΧΙ» ΣΤΑ ΠΕΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΪΠΛΕ 251 ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΔΡΟΜΟΣ

mnhmonio

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Την περασμένη βδομάδα, τούτος ο τόπος δεν υπέκυπτε!
Ίσα, ίσα…! Έβραζε από αντίδραση και επανάσταση και έλεγε «ΟΧΙ» αδιαφορώντας για τους φόβους αν θα μας βγάλουν από την Ευρώπη ή την Ευρωζώνη ή να μην πω καμια κακή κουβέντα!…
Σήμερα, μια εβδομάδα μετά, παρακαλάμε να πάνε όλα καλά στο Εurogroup, για να φορτωθούμε τα αριστερά μνημόνια, τα τεράστια χρέη, τα αδιέξοδα και τς αυτοκτονίες (που είναι δολοφονίες τελικά) με ηθικό αυτουργό τον Σύριζα και τον Τσίπρα και το μπουλούκι του, τους Αν.Ελ. και το «κούγκι» των γραφικών, αλλά και με υπογραφή 251 βο(υ)λευτών του ΑΝΤΙ – συνταγματικού τόξου.

Όλα πάντως δείχνουν, πως οι 251 που πρόθυμα θέλησαν να παίξουν το παιχνίδι των Γερμανών – και του Σόϊμλε – οι Γερμανοί – και ο Σόϊμπλε – αρνούνται να παίξουν μαζί τους, ενώ προτιμούν να αυξάνουν, ώρα στην ώρα, τον τελικό λογαριασμό που από ότι δείχνουν τα πράγματα, το τελικό νούμερο δεν θα έχει καμία σχέση με όσα έχουμε ακούσει, ενώ από τα πρώτα που «έκοψαν» μέσω του νέου μνημονίου είναι η απαγόρευση δανειοδότησης από τρίτους, δηλαδή την Ρωσία!… Αποχαιρέτα με τον Σύριζα τα ΒRICS…
Θυμίζουμε πως οι 251 του Σύριζα (πλην 17), της ΝΔ, του Ποταμιού, και του ΠαΣοΚ – ΕΚΤΟΣ Χρυσής Αυγής – έδωσαν λευκή επιταγή στον Τσίπρα. Άρα ότι ζητήσουν οι Γερμανοί, οι Φινλανδοί και όλης της γης οι κολασμένοι, θα γραφτεί στην επιταγή που θα εξοφλήσει ο Ελληνικός Λαός με την φτώχεια και την δυστυχία του.

Στο μεταξύ το Ελληνικό κράτος χρειάζεται καθημερινά περίπου στα 2 δις ευρώ και οι τράπεζες εξακολουθούν να είναι κλειστές…!

Πόση αξιοπρέπεια θα ζήσουμε ακόμη;