ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ Ο (ΓΚΡΙΖΟΣ) ΛΥΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ – ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ!

skoda

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Τον γύρο του Ίντερνετ στην Τουρκία, κάνει δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, ενδιαφέρεται για την αγορά της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Γιλντιρίμ έχει ήδη συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο της ακριτικής ομάδας Χρήστο Πανόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Στο σενάριο φέρεται να εμπλέκεται και ο Λουτσέσκου, ο πατέρας του οποίου έχει εργαστεί για σειρά ετών στην Φενέρμπαχτσε.

Στόχος φέρεται να είναι να γίνει η Ξάνθη ομάδα – δορυφόρος του τουρκικού συλλόγου και όχημα αλυτρωτισμού και προβολής του «τουρκισμού» των αυτοαποκαλούμενων «Τούρκων» της Δυτικής Θράκης. Οι οποίοι προφανώς, θα γεμίζουν το γήπεδο, θα υψώνουν τουρκικές σημαίες καθώς επίσης και τη «σημαία» της Δυτικής Θράκης, πανό στα τουρκικά κ.λπ., εμφανίζοντας τη Θράκη κατοικούμενη από Τούρκους, στα μάτια της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Στην περίπτωσή μας, το λόγο έχουν οι αγνοί φίλαθλοι της Ξάνθης και ολόκληρης της Θράκης και η απάντηση στην πρόταση εξαγοράς της ιστορικής ομάδας δε μπορεί παρά να είναι μία: Άει σιχτίρ Γιλντιρίμ!