ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΒΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΩΡΙΣ…

 

SYRIZA

 

 

Γράφει ο Αντίοχος

Την ίδια ώρα που τα παπαγαλάκια των Τσιπροκαμμένων μετράνε τις… ώρες που μας χωρίζουν από την αυριανή συνάντηση Τσίπρα-Πούτιν στην Αγία Πετρούπολη (ή… «Λένινγκραντ», κατά τους… Καραγκιοζίστας-Λαφαζανίστας), υπονοώντας (τα πιο συγκρατημένα) ή προαναγγέλλοντας (τα πιο… ξεφωνημένα) ότι αυτή θα σημάνει την… τελική λύση του ελληνικού προβλήματος, μιας και θα εισρεύσουν… ποτάμι τα ρούβλια, ο Ρώσσος υπουργός Οικονομικών Αντόν Σιλουάνοφ δήλωσε ότι ο προϋπολογισμός της χώρας του δεν περιλαμβάνει σχέδια για προσφορά οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα.

«Αυτό δεν περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό μας», δήλωσε ο Σιλουάνοφ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν η Ρωσσία σχεδιάζει να προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα.

(ΥΓ) 1: Και βέβαια, η ρητή και κατηγορηματική αυτή δήλωση, είναι μια ακόμα απόδειξη, ότι η περιβόητη «προσέγγιση» του τσιπροκαμμεναριού προς την Ρωσσία, τα περί ένταξης στους BRICS, η ενεργειακή συνεργασία κ.τ.λ., είναι αμερικανοκομμουνιστικά παραμυθάκια προς εξαπάτηση του ελληνικού λαού. Ότι δήθεν ψάχνουν εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης…  

(ΥΓ) 2: Μα γιατί τους τη χάλασε έτσι ο Σιλουάνωφ; Δεν… κρατιόταν τουλάχιστον μέχρι μεθαύριο;

(ΥΓ) 3: Καλά, δε θα πάρουμε ούτε καν τα… 5 δις που έλεγε ο αρχηγός των Καραγκιοζίστας-Λαφαζανίστας, ότι θα τσεπώσει ως… προκαταβολή για τον αγωγό; Πω, πω, ζημιά!

(ΥΓ) 4: Σημειωτέον, πως η δήλωση Σιλουάνωφ ήρθε λίγες ώρες μετά την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση των 28 πρεσβευτών της Ε.Ε., για 6μηνη παράταση των κυρώσεων προς την Ρωσσία…