ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ΚΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΥΘΕΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΠΗΡΕ 14.000.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΔΙΚΗ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

kantas1-lΓράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Τι πουτ@ν@ δημοκρατία είναι αυτή που ανέχεται Gay parade, κλέφτες, απατεώνες πολιτικούς, ανώμαλους παιδόφιλους και χασισοπότες, αλλά όχι την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, και τι δικαιοσύνη είναι αυτή που ζούμε, που όλοι οι κλέφτες και οι τρομοκράτες αφήνονται ελεύθεροι στην ησυχία τους, και διώκονται ΜΟΝΟΝ οι Έλληνες Εθνικιστές; 


Γιατί αφήσαμε και κατάντησε έτσι η πατρίδα μας; 
Διαβάστε και φρίξτε…
Αποφυλακίζεται και ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών, επί θητείας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου που είχε κριθεί προφυλακιστέος μετά την απολογία του στους ανακριτές και την παραδοχή του ότι είχε εισπράξει μίζες ύψους περίπου 14 εκατ. ευρώ για να προωθήσει ή να μην μπλοκάρει την υλοποίηση εξοπλιστικών προγραμμάτων.Μάλιστα, με βούλευμα είχε αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση του Αντώνη Κάντα με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 200.000.

Δικαιοσύνη δυο μέτρων και δυο σταθμών…
Αφήνονται σιγά σιγά τα λαμόγια ελεύθερα, και στις φυλακές τους μένουν άδικα οι Χρυσαυγίτες Βουλευτές, γιατί φώναξαν με όλη την δύναμη της Ελληνικής ψυχής τους «έξω οι κλέφτες» και γιατί κατήγγειλαν τους απατεώνες της ολιγαρχίας και της πολιτικής ζωής του τόπου που λυμαίνονται την πίστη και την ελπίδα των Ελλήνων.
Δείτε πως έχει η όλη η ιστορία των διώξεων για να μην έχετε κενά και μετά αναλογιστείτε…Γιατί διώκονται εντέλει οι Χρυσαυγίτες; Έκλεψαν δημόσιο ή άλλο χρήμα; ΟΧΙ! Πρόδωσαν τον λαό ή την Πατρίδα; ΌΧΙ!
Πάμε λίγο πίσω…

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013: Η Χρυσή Αυγή καταθέτει στην Ελληνική Δικαιοσύνη πολύ συγκεκριμένα στοιχεία που βάζουν στην φυλακή βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση με την «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του εν λόγω αποκόμματος. Συγκεκριμένα η υπόθεση αφορά έκθεση ορκωτών λογιστών που αποκάλυπτε ότι από τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ «έλειπαν» 114 εκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα που πήρε η «πράσινη» εγκληματική οργάνωση από τον Ελληνικό Λαό. Ο εν λόγω φάκελος βρισκόταν εδώ και πολύ καιρό σε συρτάρια γραφείων και δεν προχώραγε, με «άνωθεν» πολιτική εντολή.

Ιδού:
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013: MIA MEΡΑ ΜΕΤΑ, πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν πραξικοπηματικά, παράνομα και αντισυνταγματικά, χωρίς ίχνος στοιχείου, τον Αρχηγό και μερικούς Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Λίγες μέρες μετά άπαντες οι βουλευτές, συμπεριλαμβανομένου του Αρχηγού, θα προφυλακιστούν στις φυλακές Κορυδαλλού, ή με ποινές όπως σε κατ’ οίκον περιορισμό ή απαγόρευση πολιτκού λόγου σε βουλευτές… (ε, ρε Δημοκρατία, να ζήσεις!…) και μέχρι σήμερα βρίσκονται άλλοι προφυλακισμένοι και άλλοι εξακολουθούν να βρίσκονται ακόμη και αποφυλακισμένοι σε κατ΄οίκον περιορισμό, εξαντλημένοι οικονομικά, σερνόμενοι σε δίκες χωρίς κανένα νόημα και ενδιαφέρον, αφού καθε φορά οι δικηγόροι των Χρυσαυγιτών εκθέτουν το σαθρό κατηγορητηριο που είναι «κάτι είδα, κάποιος μου είπε κάτι μια μέρα» κλπ. και παρά το γεγονός ότι έχει αποκαλυφθεί σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό η σχεδίαση της σκευωρίας από την κυβέρνηση και η εκτέλεσή της από επίορκους που λυμαίνονται τους θεσμούς της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης.

Την ίδια ώρα αποφυλακίζονται οι κλέφτες. Και ο Κάντας δεν είναι ο μεγαλύτερος τους…

Τι δεν κατάλαβες;
Οι κλέφτες πολιτικοί και όσοι τους στηρίζουν ή τους ανέχονται, αντιλήφθηκαν ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν τους πολιτικάντηδες που λένε όλο λόγια, τα οποία δεν προτίθενται να πραγματοποιήσουν.
 
Φοβήθηκαν πως η Χρυσή Αυγή, όντας αδαμάντινη και κρυστάλλινη, ούτε μπορεί να εκβιαστεί, ούτε προτίθεται να συνδιαλαγεί με το καθεστώς των φαύλων και των ενόχων. Κατάλαβαν ότι η Χρυσή Αυγή θα βάλει τους κλέφτες φυλακή και ξεκίνησε την πολιτική σκευωρία εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών για να προλάβει καταστάσεις.

 
Σήμερα αποφυλακίζεται ο Κάντας σε λίγο καιρό θα βγει και ο Τζοχατζόπουλος, όπως αποφυλακίστηκαν με προκλητικότατο τρόπο, διάφοροι τοκογλύφοι, καταχραστές του δημοσίου χρήματος, ή απατεώνες λαμόγια πολιτικοί, βιαστές και παιδεραστές.
 
Οι μόνοι που διώκονται με συνοπτικές διαδικασίες είναι οι Έλληνες Εθνικιστές.
 
Αιδώς Αργείοι…