ΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟ «ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ» ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

lathro_(2)__mythlhnh

Την ίδια στιγμή που τα ΜΜΕ των αθλίων ολιγαρχών παρουσιάζουν εικόνες… θριαμβευτικής υποδοχής των λαθρομεταναστών που αποβιβάζονται στην Λέσβο, με ΜουΚουΕδες –εγχώριους και αλλοδαπούς- να τους ταΐζουν… γλυκά, επιστολή για το θέμα απέστειλε ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός προς τον mister Tsipra, τον Καμμένο και τους λοιπούς αρχηγούς των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, αποκλείοντας την Χρυσή Αυγή, δηλαδή την μόνη πολιτική δύναμη που έχει σταθερή και ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα.

Στην επιστολή, ο δήμαρχος σημειώνει ότι «σήμερα στη Λέσβο υπάρχουν πάνω από 2.500 παράτυποι μετανάστες, αριθμός ο οποίος καθημερινά αυξάνεται» και προειδοποιεί: «όσες προσπάθειες και όση καλή διάθεση προσφοράς και αν υπάρχει για την αντιμετώπιση ενός ευρωπαϊκού, με εθνικές προεκτάσεις προβλήματος, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η κατάσταση αυτή να γίνει ανεξέλεγκτη».

Αλλά, στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα, δήμαρχε Λέσβου. Σ’ αυτούς που έστειλες την επιστολή, σώθηκες! Εκτός κι αν ο σκοπός σου δεν είναι να λυθεί το πρόβλημα, αλλά να διώξεις την ευθύνη από πάνω σου, παραμυθιάζοντας τους δημότες σου ότι «εγώ το καθήκον μου το ’κανα, έστειλα επιστολή»! Τώρα, μάλιστα!