ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΦΩΝΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: Ο ΠΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΓΟΥΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ

ImageHandler.ashx

Δεν τολμάει να απαντήσει ο λαλίστατος –σε άλλες περιπτώσεις- υπουργοπάνος Καμμένος, για τα 1.400 δολάρια τη βραδιά που κόστισε η διαμονή του σε σουίτα της Ουάσινγκτον, ενώ στην αρχή υποστήριζε πως ήταν «μόνο» (μόνο;) 268! Επίσης, δεν τολμάει να απαντήσει σε ποιον ανήκε η πιστωτική κάρτα στην οποία χρεώθηκαν τα έξοδά του, ούτε ποιοι τον συνόδευαν και ποιος και με πόσα πλήρωσε τη διαμονή του. Προφανώς, βασίζεται στο… τριήμερο, ελπίζοντας ότι μέχρι την Τρίτη, το όλο θέμα θα ξεχαστεί.

Ωστόσο, κάποια διαδικτυακή του φωνή, επιχειρεί να απαντήσει για λογαριασμό του, υποστηρίζοντας ότι ο Πανούλης έχει ακριβά γούστα στις σουίτες (1.400 δολάρια τη βραδιά!) και στα… φιλέτα (920 δολάρια τη φορά!!!), αλλά τα πληρώνει από την τσέπη του. Και ότι δεν πρέπει να τον κατακρίνουμε γι’ αυτή του την… αδυναμία, εφόσον είναι… αντιμνημονιακός και η ίδια η φράου Μέρκελ ζητάει εναγωνίως την… αντικατάστασή του από το υπουργείο, προφανώς γιατί τον… φοβάται. Προς διασκέδασή σας, παραθέτουμε ολόκληρο το… κουτόχορτο (που είναι και… δωρεάν):

«Ο Πάνος Καμμένος έχει κάνει μεγαλειώδη λάθη “επικοινωνιακής τακτικής” . Η υπέρμετρη εξωστρέφειά του τον κάνει ευάλωτο ,αλλά είναι μάλλον αδύνατον να τιθασεύσει το “κουσούρι” του. Λέει δημόσια πράγματα τα οποία ακόμη κι αν είναι σωστά στην βάση τους ,δεν λέγονται .

Κάνει λάθη που προκαλούν κριτική την οποία θα μπορούσε να είχε αποφύγει. Τελευταίο παράδειγμα το κόστος διαμονής του στις ΗΠΑ, το οποίο ο ίδιος πλήρωσε από την τσέπη του αλλά παρόλα αυτά ήταν υψηλό . Και γι’ αυτό ίσως αντί να παραδεχτεί το ύψος της δαπάνης επισημαίνοντας ότι ο ίδιος το πλήρωσε προτίμησε να επιλέξει άλλη τακτική αντιμετώπισης.

Μπορούμε να γράψουμε πολλά άλλα παραδείγματα που απλά αποδεικνύουν ότι ο Πάνος Καμμένος στα 50 του χρόνια πλέον δεν μπορεί να αλλάξει πολιτικό προφίλ. Σ΄ άλλους αρέσει και σ’ άλλους προκαλεί νευρικό κλονισμό.

Τίποτα απ’ όλα αυτά όμως δεν μπορεί να δικαιολογήσει την απαίτηση οποιουδήποτε ξένου να ζητά την αντικατάστασή του “για να συζητήσουμε σε άλλη βάση”! Αυτά δεν μπορούν να γίνονται ανεκτά, όποιος κι αν είναι στην θέση του υπουργού , σε οποιοδήποτε υπουργείο ,πολύ περισσότερο στο ΥΠΕΘΑ.

Ακόμη και όσοι δεν έχουν καμία συμπάθεια στο πρόσωπο του Καμμένου θα πρέπει να καταλάβουν ότι το ζήτημα των “αιτημάτων” αλλαγής υπουργών δεν έχουν να κάνουν με πρόσωπα . Είναι πολύ βαθύτερο το θέμα κι έχει να κάνει με την λειτουργία της ίδιας της Δημοκρατίας στη χώρα. Για την οποία αν τα ξέρουμε καλά δεν υπογράψαμε την κατάργησή της ούτε όταν μπήκαμε στην ΟΝΕ, ούτε όταν πήραμε τα δάνεια. Κάτι μας είχε πει βέβαια η κυρία Μπενάκη, για “παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας” αλλά δεν είχαμε δώσει και μεγάλη σημασία.

Ο Καμμένος κρίνεται και θα κρίνεται ως ΥΕΘΑ για πάρα πολλά θέματα που είναι ανοιχτά και ζητούν επειγόντων λύση, στον χώρο ευθύνης του. Κι όχι μόνο από τα …φιλέτα που ακριβοπληρώνει στα ταξίδια του. Και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να τα πληρώνει από την τσέπη του».

 

(ΥΓ): Αν ο υπουργοπάνος αποδείξει ότι πλήρωσε από την τσέπη του τα ακριβά του γούστα, σε σουίτες και φιλέτα, δεσμευόμαστε να γράψουμε… εκατό φορές «υπουργοπάνε συγνώμη που αμφιβάλλαμε για σένα, δεν το ξανακάνουμε»… Εμπρός, λοιπόν!