ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ «ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ» ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ… ΤΥΦΛΑ ΝΑ’ ΧΕΙ Ο… ΒΑΡΩΝΟΣ ΜΥΝΧΑΟΥΖΕΝ!

Oi Mythoi toy Mynxaoyzen

Γράφει ο Αντίοχος

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη του μ-λ (μαρξιστή-λενινιστή) Λαφαζάνη στην (πρώην) «Μέκκα» του κομμουνισμού, σύμφωνα με τα διάφορα παπαγαλάκια. Τα οποία επιμένουν, ότι «κλείδωσε» η συμμετοχή της Ελλάδος στον «Greek Stream» (κι εμείς που είχαμε την εντύπωση πως λεγόταν «Turkish Stream»…), ενώ κάνουν λόγο και για… «φήμες» και περί… προκαταβολής (χωρίς ωστόσο να την προσδιορίζουν, όπως την προηγούμενη φορά που πανηγύριζαν για τα 5 δις, τα οποία αποδείχθηκαν… άνθρακες ο θησαυρός).

Βέβαια, στη συνέχεια οι «φήμες» γίνονται βεβαιότητα και τονίζεται ότι ένα μέρος από την… προκαταβολή θα μπει ως κεφάλαιο συμμετοχής της Ελλάδος στην τράπεζα των BRICS… Αλλά, επειδή οι BRICS μας… αγαπάνε, γιατί αφενός μεν είμαστε ωραία παλικάρια κι έχουμε… ωραία μάτια και αφετέρου δε γιατί είμαστε… ορθόδοξοι, θα μας δώσουν πίσω το κεφάλαιο της συμμετοχής μας, υπό μορφήν… επενδύσεων για την… ανάπτυξη.

Παρόλα αυτά τα ευχάριστα, υπάρχει κάποιος… προβληματισμός. Να, αυτοί οι «φονιάδες των λαών αμερικάνοι», έχουν… λυσσάξει με τις εθνικές μας επιτυχίες και δεν αποκλείεται να στήσουν προβοκάτσια όπως με το μαλαισιανό Boeing, και να ρίξουν άλλο αεροπλάνο, «για να εμποδιστεί το ταξίδι του Α. Τσίπρα στην Αγία Πετρούπολη»!

Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται στο δημοσίευμα ποιο αεροπλάνο θα ρίξουν. Αυτό με το οποίο θα πηγαίνει ο… ταβάριτς Αλεξέι Τσίπρωφ στο Λένινγκραντ (συγνώμη, με παρέσυρε ο… προλεταριακός ενθουσιασμός, στην Πετρούπολη ήθελα να πω) ή όποιο τύχει να περάσει τη λάθος ώρα από το λάθος μέρος; Παρακαλούμε, να γίνει σύντομα η διευκρίνιση, μην το χάσουμε κιόλας το… παλικάρι μας!

(ΥΓ) 1: Εφόσον υπάρχει τέτοιος φόβος, γιατί δε ναυλώνει ένα… τραίνο για το Λένινγκραντ (συγνώμη, είπαμε για την Πετρούπολη…), ο… λεβέντης μας, για να φτάσει με ασφάλεια;

(ΥΓ) 2: Κατά προτίμηση… θωρακισμένο, σαν κι αυτό που ναύλωσε ο Κάϊζερ της Γερμανίας το 1917, για τη μεταφορά του Λένιν από την Ελβετία στην Πετρούπολη…  

(ΥΓ) 3: Υπάρχει και… εναλλακτική λύση: να τον παραλάβει μυστικά –μια νύχτα χωρίς φεγγάρι- κανά ρωσσικό υποβρύχιο από κάποιο… απάνεμο λιμάνι και μετά, τσουπ, στην Πετρούπολη (τουλάχιστον αυτή τη φορά το έγραψα σωστά με τη μία…).

(ΥΓ) 4: Άραγε, όταν θα υπογραφεί το Μνημόνιο 3 (ψήνεται, ψήνεται!), που θα πάνε να κρυφτούν τα ευφάνταστα παπαγαλάκια των Τσιπροκαμμένων;