ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ – ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ  10-0… ΓΙΑΝ(Ν)Η ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΗ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ;

kasidiaris_kokteil

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Πες μας Γιάνη μ’ τι πίνεις για να το αποφεύγουμε. Η δημιουργική ασάφεια δεν βλάπτει τόσο πολύ όσο η διανοητική ασάφεια. Δυστυχώς η… Γιάνενα δεν ήταν στη Βουλή εκείνη την αποφράδα ώρα για να σε περισώσει. Δεν φόραγες κι εκείνο το κασκώλ καλύτερα; Ένα ευρωπαϊκό αέρα σαν της Λαγκάρντ θα στον έδινε. Έτσι κάνεις διαπραγμάτευση και εις τας Ευρώπας; Γι΄ αυτό πάμε κατά δι@όλου. Δεν πειράζει για το κασκώλ αλλά πας και χωρίς plan Γιάνη μ΄ κι αυτό βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα.  Και σου δίνουν εκεί έξω να υπογράφεις ό,τι θέλουν εκείνοι, αφού εσένα σε διακρίνει μια …ασάφεια και έλλειψη επιχειρημάτων και σχεδίων. Δεν τους πηγαίνεις τίποτα, καμία πρόταση υπέρ της χώρας. Κι εκείνοι σου ζητούν συγκεκριμένα πράγματα και όχι ασάφειες έστω και …δημιουργικές! Καλά τα ταξίδια στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, αλλά μας κοστίζουν πολύ ακριβά Γιάνη. Και δεν μιλώ για τα εισιτήρια και τη διαμονή. Μιλώ για τις συμφωνίες και τις δεσμεύσεις που υπογράφεις εις βάρος της Ελλάδας.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σωστά ομίλησε. Σου είπε αυτό που θα σου έλεγε ο κάθε σκεπτόμενος Έλληνας που δεν τον παραμυθιάζουν οι… δημιουργικές ασάφειες και οι συνεχείς παραπλανητικές δηλώσεις όταν ήδη έχει δεσμευθεί η συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ για νέα μνημόνια πολύ πιο επώδυνα από τα προηγούμενα. Σου ζήτησε να απαντήσεις στη Βουλή ενώπιον του ελληνικού λαού στον οποίο είσαι υπουργός (για κακή του τύχη) τι προτίθεσαι να κάνεις και τι «διαπραγματεύεσαι» (λέμε και κανένα αστείο να γελάσουμε!) με τους «εταίρους», (δηλαδή τους τοκογλύφους που μας κατσικώθηκαν στο σβέρκο), από τους οποίους όπως φαίνεται δεν έχετε καμία πρόθεση να απαλλάξετε την πατρίδα μας. Αντιθέτως έχετε μια έντονη …συναισθηματική ασάφεια και επιθυμία να τους πληρώνει η Ελλάδα εις το διηνεκές. Ο Κασιδιάρης ερώτηση σου έκανε στη Βουλή Γιάνη μ’,  για να λύσει την απορία τη δική του και του ελληνικού λαού ως εκπρόσωπός του στη Βουλή. Να καταλάβει επιτέλους ο Έλληνας πολίτης που το πάει η συγκυβέρνηση με το χρέος της χώρας, που προεκλογικά έλεγε πως θα το διαγράψει και μετεκλογικά ετοιμάζεται να υπογράψει με χέρια και πόδια νέα μνημόνια. Να καταλάβει επιτέλους ο έλληνας πολίτης ότι «ξαναπιάστηκε… Κώτσος» από τ’ «αριστερά» αυτή τη φορά.

Αλλά εσύ Γιάνη μ’ απάντηση δεν είχες σ’ αυτό. Δεν είχες επιχειρήματα, γιατί είχε δίκιο ο Ηλίας Κασιδιάρης, αφού οι «διαπραγματεύσεις» που έκανες και οι συμφωνίες που δεσμεύθηκες να υπογράψεις θα είναι τόσο επαχθείς για τους Έλληνες  και τη χώρα που δεν μπορούσες να πεις κουβέντα στη Βουλή γι’ αυτές. Έτσι είναι. Όταν είσαι …ασαφής υπάρχουν άλλοι που σου υποδεικνύουν σαφέστατα στο εξωτερικό τι να υπογράψεις κι εσύ χωρίς plan παίρνεις το αεροplan και πηγαίνεις πετώντας να υποκύψεις στις σαφέστατες ορέξεις τους εναντίον της χώρας μας.

Από τη δημιουργική ασάφεια στην σαφέστατη δέσμευση. Για όλους αυτούς τους λόγους δεν μπόρεσες να απαντήσεις στον Ηλία Κασιδιάρη. Κι έμεινε όλος ο κόσμος έκπληκτος με την άνανδρη και αχαρακτήριστη συμπεριφορά σου εναντίον του. Ντράπηκαν ακόμη και  οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτήν την γκάφα ολκής που διέπραξες. Εδώ στην Άρτα ειπώθηκαν πολλά γι’ αυτήν. Βούιξε ο τόπος! Γιατί αριστεροί και δεξιοί είναι λεβέντες Έλληνες εδώ πέρα και δεν ανέχονται να μην υπάρχει δικαιοσύνη στον τόπο μας. Δεν αντέχουν να βλέπουν έναν υπουργό του κόμματος που ψήφισαν και το έφεραν στην κυβέρνηση, από του βήματος της βουλής να προκαταλαμβάνει τους δικαστές πριν την δίκη για το αποτέλεσμά της. Να ακούει όλος ο ελληνικός λαός την προειλημμένη δικαστική ετυμηγορία δια στόματος υπουργού (!!!) πριν γίνει η δίκη και αποδειχτεί η αθωότητά του. Αυτός είναι άλλωστε ο φόβος σας. Η βέβαιη απόδειξη της αθωότητας του Ηλία Κασιδιάρη μέσω της δίκης. Γι’ αυτό και προσπαθείτε να προκαταλάβετε τους δικαστές και να αποπροσανατολίσετε τον πολίτη, κάνοντας μια άνανδρη προσωπική επίθεση εναντίον ενός νόμιμα εκλεγμένου βουλευτή  στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Τι ντροπή υπουργέ! Χτυπήματα κάτω από τη μέση δεν είναι δείγμα ανδρισμού, αλλά αδυναμίας. Είναι σαν να χτυπάς εκ του ασφαλούς ένα δεμένο και φυλακισμένο άνθρωπο, όταν το κρατάνε οι δέσμιοί του και δεν μπορεί να στο ανταποδώσει.  Δεν είναι καθόλου… shic αυτά τα πράγματα, δεν συνάδουν με το δίκαιο και τον ευρωπαϊκό πολυπολιτισμό, την… ηθική της παγκοσμιοποίησης που εσείς ενστερνίζεστε ως αριστεροδεξιά και αδέξια συγκυβέρνηση. Δείχνουν έλλειψη πνευματικής οξύτητας και παρορμητική συμπεριφορά και τα δύο ακατάλληλα για τη θέση ενός υπουργού κυβέρνησης.  Η φτωχή επιχειρηματολογία και η αδυναμία σχεδιαστικού πλάνου στην πολιτική αλλά και γενικότερα, λένε οι ειδικοί, είναι ένδειξη πνευματικής ασάφειας και όχι δημιουργικής. Να το κοιτάξεις αυτό υπουργέ μας και οι υπόλοιποι της συγκυβέρνησης ΣΑΝΕΛ γιατί βλάπτει πολύ σοβαρά τα συμφέροντα της πατρίδας μας.

(Α! και να μην το ξεχάσω. Δεν τσιμπάει και δεν φοβάται πλέον ο Έλληνας από τις  «συντροφικές αριστεροφανείς διαμαρτυρίες εγκάθετων πληρωμένων διαδηλωτών οπαδών του κόμματός σας  και «τρομοκρατών της φακής» σαν τον Μαζιώτη, που σας προσφέρει το καλύτερο άλλοθι για την υπογραφή των νέων μνημονίων. Βρείτε κάτι πιο έξυπνο για να παραπλανήσετε τους πολίτες, ώστε να μην βγουν στο δρόμο διαμαρτυρόμενοι εναντίον σας, αφού καταστρέφετε το μέλλον της χώρας και των παιδιών τους).

Γιάννης Θ. από Άρτα