ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑ Η ΧΛΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ!

ImageHandler.ashx

Γράφει ο Αντίοχος

Την αρχή των αποκαλύψεων για τη χλιδάτη διαμονή του υπουργοπάνου Καμμένου στην Αμέρικα (δαπάναις του ελληνικού λαού και υπό συνθήκες «ανθρωπιστικής κρίσης»), την είχαν κάνει τα «Νέα», αλλά ο λεγάμενος διέψευσε το δημοσίευμα περί 700 ευρώ τη βραδιά στο υπερπολυτελές Four Seasons (το αγαπημένο ξενοδοχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου, εκεί παντρεύτηκε την Βίκυ Σταμάτη…), υποστηρίζοντας ότι η διαμονή του κόστισε «μόνο» (μόνο;) 300 ευρώ…

Και ορθώς διέψευσε τα 700 ευρώ τη βραδιά ο… χλιδάτος Πανούλης, γιατί το κόστος ήταν το… διπλάσιο! Το «Πρώτο Θέμα», λοιπόν, δημοσίευσε ολόκληρο τον επίσημο λογαριασμό του ξενοδοχείου, από τον οποίο προκύπτει ότι ο λεγάμενος διέμεινε στη σουίτα «Georgetown» (όχι παίζουμε!), πληρώνοντας για τη διαμονή του 1.408,56 δολάρια τη βραδιά, ενώ για ένα γεύμα πλήρωσε το ποσό των 920 δολαρίων (μα τι έφαγε τέλος πάντων, τον… αγλέουρα;) με πιστωτική κάρτα American Express.

Να τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του τον Πάνο τον… λεβέντη, να τον καμαρώνουν και να τον χρυσοπληρώνουν να διαμένει σε… αντιμνημονιακές σουίτες και να χλαμπακιάζει σε μια βραδιά όσα τρώει μια μέση ελληνική οικογένεια το δίμηνο. Το δυστύχημα, όμως, είναι ότι τον πληρώνουμε όλοι μας!