ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ: ΠΙΝΕΤΕ ΚΟΚΤΕΗΛ ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Καμία σοβαρή και ουσιαστική απάντηση δεν είχε να δώσει ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης στον παράνομα προφυλακισμένο βουλευτή Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος ανέπτυξε επίκαιρη ερώτηση για τον δανεισμό από το ΔΝΤ, το «κούρεμα» δημοσίου χρέους και πιθανή συμμετοχή της Ελλάδος στην τράπεζα των χωρών BRICS.

Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης εξέθεσε την κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία στα χνάρια του Σαμαρά, έχει απεμπολήσει όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για το κούρεμα του δημοσίου χρέους και την κατάργηση των εθνοκτόνων Μνημονίων. Παράλληλα, ο Σύριζα συνεχίζει να είναι προσδεδεμένος στο άρμα της τοκογλύφου Μέρκελ και του ΔΝΤ, ενώ δεν κάνει καμία ουσιαστική κίνηση προς  την τράπεζα των χωρών BRICS.

Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής του τόνισε πως η αντίσταση στο Μνημόνιο και τους τοκογλύφους δανειστές δεν γίνεται τρώγοντας φάπες από τον Γιούνκερ και πίνοντας κοκτέηλ στις πισίνες.

Ο υπουργός Οικονομικών μην έχοντας τίποτα να απαντήσει, δήλωσε πως η «ελληνική πολιτεία» έβαλε στην φυλακή την Χρυσή Αυγή για «εγκληματικές πράξεις», εισπράττοντας την χλεύη των βουλευτών μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kasidiarhs-se-baroufakh-pinete-koktehl-stis-pisines-sas-kai-zhtate-litothta#ixzz3bQhqR4eS