ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ!

συριζα

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ έχουν κοπάσει πλέον οι τζάμπα μαγκιές… βιρτουόζων της πολιτικής απάτης, υπουργών της «πρώτης φοράς αριστερά», πως δε θα πληρώσουν τη δόση του… ευαγούς ιδρύματος ΔΝΤ, τον Ιούνιο (με εξαίρεση το μεγαλύτερο ΝΟΥΜΕΡΟ που έχει περάσει ποτέ από υπουργικά έδρανα, τον Στρατούλη, που δήλωσε χθες ότι τυχόν απόφαση της κυβέρνησης να μην πληρώσει τη χρωστούμενη δόση, θα είναι «κορυφαία στιγμή ευθύνης και αξιοπρέπειας της χώρας μας»…), η πανικόβλητη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων μαζεύει από τώρα τα λεφτά για να πληρώσει!

Έτσι, κατεπείγουσα μεταφορά μικροποσών και αδρανών λογαριασμών όλων των δημόσιων φορέων στην Τράπεζα της Ελλάδος -έως τις 5 Ιουνίου, ημέρα πληρωμής της δόσης στο ΔΝΤ- είναι σε εξέλιξη, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα.

Πρόκειται για λογαριασμούς που ανήκουν σε δεκάδες φορείς του δημοσίου, όπως υπουργεία, ΚΤΕΟ, Διευθύνσεις Μεταφορών, Εφορείες Αρχαιοτήτων, ακόμη και … ΚΨΜ.

(ΥΓ): Που θα κρύβονται την 5η Ιουνίου οι ΧΕΖΗΔΕΣ που έλεγαν ότι δε θα πληρώσουμε τη δόση; Αμ δε θα κρύβονται! Θα είναι στα τηλεοπτικά παράθυρα των Παπαδάκηδων και των Καμπουράκηδων και θα ανακοινώνουν υπερηφάνως, πως δε θα πληρώσουν την… επόμενη δόση. Άλλωστε, αυτό δεν έκαναν και με τις προηγούμενες δόσεις;