ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ!!!

assets_LARGE_t_420_54508246_type12128

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

«Από τα αεροσκάφη εκτοξεύτηκαν συνολικά 420.000 βλήματα, πύραυλοι και βόμβες, ενώ από τα πλοία στην Αδριατική 1300 πύραυλοι τύπου Κρούζ (Cruise). Το ΝΑΤΟ χρησιμοποίησε επίσης 37.000 βόμβες διασποράς που προκάλεσαν τους περισσότερους θανάτους μεταξύ του άμαχου πληθυσμού, όπως επίσης και βλήματα, τα οποία στην κεφαλή έφεραν απεμπλουτισμένο ουράνιο, που αποτελεί ραδιενεργό υλικό».

Το παραπάνω απόσπασμα είναι μία απλή αναρίθμηση για το μεγαλύτερο βομβαρδισμό που έλαβε χώρα στην Ευρώπη, μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Ήταν τα γεγονότα της γενοκτονίας του Σερβικού λαού από τους «συμμάχους» κατά το 1999. Τότε που η αλήστου μνήμης κυβέρνηση Σημίτη έδωσε άδεια αγκυροβολίου των νατοϊκών φορτηγών να ξεφορτώσουν πυραύλους στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και στη συνέχεια να μεταφερθούν στα Σκόπια, με σκοπό την χερσαία επέμβαση των νατοϊκών δυνάμεων στα σερβικά εδάφη.

Οι κοπτόμενοι για τα ιδεώδη της ελευθερίας και της δημοκρατίας νατοϊκοί «σύμμαχοι» δεν άντεξαν στη σκέψη ότι ο τότε πρόεδρος Μιλόσεβιτς ήταν αντίθετος με την απόσχιση του Κοσσόβου από την τότε Γιουγκοσλαβική ομοσπονδία· και έτσι ξεκίνησαν το ελεεινό τους έργο, κατηγορώντας για εγκληματία πολέμου τον Μιλόσεβιτς. Γιατί σας τα αναφέρω όλα αυτά;  

Προχθές  20-5-015, στην ιστορική πόλη Παλμύρα της Συρίας, χιλιάδες κόσμου, απ’ όπου και η φωτογραφία, εγκαταλείπουν τις οικίες τους γιατί η πόλη τους έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών. Η UNESCCO κάνει διαβήματα για κατάπαυση του πυρός «συγκινημένη» από την καταστροφή που θα επιφέρουν οι τζιχαντιστές στα αρχαία μνημεία της Παλμύρας. Άνθρωποι εκεί δεν υπήρχαν, παρά μόνο μνημεία! ! !

Αυτή είναι η υποκρισία των ηγετών της δύσης που με τις διάφορες «δημοκρατικές» τους ευαισθησίες αιματοκυλούν τα έθνη όποτε τους γουστάρει, ή αφήνουν άλλους επίτηδες να το κάνουν, για να ικανοποιήσουν τα γεωπολιτικά και οικονομικά τους συμφέροντα, μη υπολογίζοντας την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Στο ίδιο μοτίβο και ο δικός μας υπουργός Κοτζιάς, να χορεύει και να τραγουδά WE ARE THE WORLD, WE ARE THE CHILDREN με τον Νταβούτογλου, ενώ με τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία έσκουζε με το υπόλοιπο αριστερό σινάφι, τάχα για τα ανθρώπινα δικαιώματα.  Τα σχόλια δικά σας…