ΟΙ… «ΧΑΣΙΣΤΕΣ» ΚΑΝΟΥΝ… OUTING ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΣΙΣΟΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ!

ntora-mpakogiannh-lathos-o-enfia

Γράφει ο Αντίοχος

Απάντηση στις υποκριτικές κραυγές της νουδούλας  για την πραγματοποίηση του χασισοφεστιβάλ στην Πλατεία Συντάγματος, έδωσαν οι… χασίστες, όπως ευφυώς τους βάφτισε ο συναγωνιστής Πατεράκης. Μια απάντηση που μοιάζει περισσότερο με το γνωστό… outing που κάνουν οι λεγόμενοι «ομοφυλόφιλοι», που αποκαλύπτουν δηλαδή  τους κρυφούς δικούς τους, που παριστάνουν τους καθωσπρέπει… Ιδού:

«Συγκεκριμένα, στη ΝΔ θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι το πρώτο αντιαπαγορευτικό φεστιβάλ, με τα ίδια αιτήματα με τη Γιορτή της Κάνναβης, πραγματοποιήθηκε το 2005 στο πάρκο Ελευθερίας με άδεια της τότε δημάρχου Ντόρας Μπακογιάννη, που στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι επιθυμεί μια αλλαγή της νομοθεσίας σε αυτή τη κατεύθυνση όπως πολλοί άλλοι φιλελεύθεροι πολιτευτές, αφού ακόμα και ο οικονομικός τους γκουρού ο Μίλτον Φρίντμαν έχει υποστηρίξει την αποποινικοποίηση των ουσιών και τη νομιμοποίηση της κάνναβης για τους δικούς του λόγους».

Αυτά, για να μην παριστάνουν οι υποκριτές της νουδούλας συνεχώς τους… έκπληκτους, για όλα τα κακώς κείμενα που γίνονται σ’ αυτό τον τόπο επί «πρώτης φοράς αριστερά» (εισβολή λαθρομεταναστών στη χώρα, εγκληματικότητα στα ύψη, ασυδοσία κουκουλοφόρων, απελευθερώσεις τρομοκρατών και τώρα χασισοφεστιβάλ…). Τα ίδια γίνονταν και επί των ημερών τους!