Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ MISTER TSIPRA

psyharis_mpompolas

 

Γράφει ο Αντίοχος

Τα συγχαρητήρια των πιο ξεφωνημένων φορέων της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας, εισπράττει οmister Tsipras (εξ’ αντανακλάσεως  και ο «εθνικόφρων» συνοδοιπόρος του Πανοκαμμένος) για την διαδικασία της μνημονιακής κωλοτούμπας, που έχει αρχίσει.

Έτσι, το σούπερ-καθεστωτικό «Βήμα» βλέπει «Επιτέλους αχτίδα φωτός», στο κύριο άρθρο του. Παρακάτω, ο διευθυντής του (και προερχόμενος από την αριστερά), Αντώνης Καρακούσης υπερθεματίζει με την «Ώρα για τη μεγάλη στροφή» (εννοώντας τη μνημονιακή στροφή), ο συντάκτης του Γ. Μαλούχος δηλώνει… ανακουφισμένος ότι «Τέλος Πανικού», ο έτερος συντάκτης του Άρης Ραβανός βλέπει «ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο της σοσιαλδημοκρατίας», ενώ ο Νότης Παπαδόπουλος, με περιπαιχτική διάθεση, καλωσορίζει τους συριζαίους στο… μνημονιακό μπλοκ: «Καλώς τα τα παιδιά».

Ο δεύτερος μεγάλος πόλος της ντόπιας ολιγαρχίας, το «Έθνος» του Big Boss Μπόμπολα, διαπιστώνει πως οι Τσιπροκαμμένοι βρίσκονται «Σε σωστό δρόμο» και τους προτρέπει να τον ακολουθήσουν μέχρι το τέλος: «Δεν μένει παρά να τον συνεχίσουμε ως το τέρμα του». Το τέλος ποιού; Του ελληνικού λαού!