ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ: ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΣ!

b83554c528da03ce36128838e77295cf_Generic

Γράφει ο Αντίοχος

Κάθε όριο έχει ξεπεράσει ο υπουργοπάνος Καμμένος, το «πατριωτάκι» που μας προκύπτει άνευ προηγουμένου «αμερικανάκι»!

Έτσι, μετά τις δηλώσεις του στην Αμέρικα, ότι «μόνο οι Αμερικανοί είναι πραγματικοί μας σύμμαχοι» και την εν λευκώ παραχώρηση στους «πραγματικούς μας συμμάχους» της εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων του Αιγαίου, ο υπουργοπάνος ξαναχτύπησε από βήματος του Συνεδρίου Exposec Defenceworld, παραχωρώντας (στους «πραγματικούς μας συμμάχους»…) βάσεις αλλά και στρατό (!!!), για να πολεμήσουν τους… τζιχαντιστές (που αυτοί δημιούργησαν…)! Ιδού οι προσφορές του: «Να ρίξουμε το βάρος στους κινδύνους που υπάρχουν στο νότο. Είμαστε έτοιμοι να παραχωρήσουμε βάσεις μας και δυνάμεις μας γι’ αυτό το πόλεμο».

Το εστί μεθερμηνευόμενον, στον επόμενο τυχοδιωκτικό πόλεμο των Αμερικανοσιωνιστών κατά της «τρομοκρατίας» (και οι επιδρομές σε Ιράκ και Αφγανιστάν χαρακτηρίζονταν τέτοιοι…), το «πατριωτάκι» θα στείλει τους Έλληνες στρατιώτες στο σφαγείο!!!

Επιπλέον, για να δείξει στους Αμερικανοσιωνιστές πόσο πιστός τους είναι, ο ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ αυτός πολιτικάντης, βάζει την Ελλάδα μας στο στόμα του λύκου. Καθότι, είναι γνωστό σε όλους, ότι μεταξύ των εκατοντάδων λαθρομεταναστών που μπαίνουν κάθε μέρα στην χώρα, είναι και φανατικοί ισλαμιστές, που δε θέλουν και πολύ για να κάνουν την Ελλάδα «Κούγκι»!   

(ΥΓ) 1: Υπουργοπάνε, να στείλεις τα δικά σου παιδιά στα σφαγεία των ξένων πολέμων! Όχι τα παιδιά του ελληνικού λαού!

(ΥΓ) 2: Και να πας κι εσύ ο ίδιος επικεφαλής, για να δώσεις το καλό παράδειγμα!

(ΥΓ) 3: Να τον χαίρεται τον συνοδοιπόρο της η αριστεράντζα!