ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!

paiderastia__article

Γράφει ο Αντίοχος

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της μικρής Άννυ από την Βουλγαρία, που έπεσε θύμα ενός ΤΕΡΑΤΟΣ που ετύγχανε πατέρας της και μιας παλιοβρώμας, που ετύγχανε μάνα της!

Πρόκειται σίγουρα για μια πρωτοφανή κτηνωδία για τα ελληνικά δεδομένα. Που δεν μπορεί να τιμωρηθεί με καμία άλλη ποινή, παρά μόνον με την ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ! Εδώ δε χωράνε ψευτο-ανθρωπισμοί και «ανθρώπινα δικαιώματα». Εδώ χρειάζεται συνοπτική δικαστική διαδικασία (μιας ώρας, το πολύ…) και μετά ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ! Στην Πλατεία Συντάγματος, για παραδειγματισμό!

Κι όχι μόνον σ’ αυτή την περίπτωση. Εκατοντάδες ανυπεράσπιστοι ηλικιωμένοι Έλληνες, έχουν πέσει τα τελευταία χρόνια θύματα ΚΤΗΝΩΝ, που τους βασανίζουν και μετά τους σκοτώνουν. Ποιος «σωφρονισμός» μπορεί να υπάρξει γι’ αυτά τα ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ; Να πάνε 2-3 χρόνια στη φυλακή και στην πρώτη «αποσυμφόρηση» να αποφυλακιστούν με… «περιοριστικούς» όρους; Ας γελάσω!

Η Ουγγαρία δείχνει το δρόμο, επαναφέροντας την ποινή του θανάτου, για τέτοια ειδεχθή εγκλήματα. Στην Ελλάδα, κάτι τέτοιο θα γίνει ΜΟΝΟ με εθνικό καθεστώς! Αγωνιστείτε, λοιπόν, να έρθει μια ώρα αρχύτερα!